Štýl

Účes roku 2016: Bronde či balayage?

"Ktorý účes bude ten najobľúbenejší v nadchádzajúcom roku? Je to jednoduché."

Eva Frantová, 11. januára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Síce sme vám už predstavili množstvo trendy účesov, od predĺženého bobu cez neupravený vrkoč až po samotné plastické melírovanie, ktorý však bude ten najobľúbenejší v nadchádzajúcom roku? Je to jednoduché.

Hlavne prirodzené


Ak sa už rozhodnete pre kratšiu či dlhšiu verziu, tmavšiu či bledšiu, v roku 2016 sa na hlave nosí jednoduchý účes s názvom Prirodzenosť. Nechajte sa inšpirovať jemnými vlnami, ktoré pôsobia akoby ste namiesto vianočných večerov v kruhu rodiny trávili čas na pláži v Karibiku.


Nebojte sa melíru


Možno už dávno nie ste zástankyňou melíru, pretože vás odradili jeho hrôzostrašné aplikácie pôsobiace veľkolepým zebrovým dojmom, ktorému sa ešte kedysi len ťažko dokázali kaderníci vyhnúť. Teraz je však všetko inak. Melír je dnes k vlasom oveľa šetrnejší a vaše vlasy zanechá prirozdene zosvetlené a trendy.


Skrátiť, ale nie príliš


Vlasy sú krásne, ak sú zdravé a preto okrem vitamínov skupiny B či zinku stavte i na jemné ostrihanie. Len tak si totiž vypestujete zdravú a krásnu hrivu. A tento rok praje kratším účesom, nemusíte mať vlasy po pás. Zvlnené a prirodzene zosvetlené kučery siahajúce pod ramená sú tým, čo z vás túto sezónu spraví naozajstnú krásku.

ODPORÚČAME AJ
Padá vám príliš veľa vlasov? Povieme vám, čo robíte zle
Oslávte sviatky s tým pravým veľkolepým mejkapom
Kabelka clutch na silvestrovskom večierku nesmie chýbať,máte už jednu?
Červené víno skončilo na košeli? Pokoj, nie je to koniec sveta

Komentáre