Štýl

Dymové líčenie ako Jennifer Lopez? Inšpirujte sa Zlatými glóbusmi

"Nedokonalé líčenie, ktoré pripomína dymové ťahy štetcom v kombinácii s tým správnym odtieňom bronzera a jemného lesku na pery. "

Eva Frantová, 15. januára 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Nedokonalé líčenie, ktoré pripomína dymové ťahy štetcom v kombinácii s tým správnym odtieňom bronzera a jemného lesku na pery. To je dokonalý mejkap nestarnúcej Jennifer Lopez, ktorý predviedla na odovzdávaní Zlatých glóbusov. Ako ho však dosiahnuť? Nechajte si poradiť.

Zopár ťahov štetcom


Najdôležitejšie na celom tohtoročnom stylingu úspešnej speváčky boli oči. Fialová farba okolo, podthrnutá výraznou linkou rozmazanou do stratena okolo celého očného viečka nemohla pôsobiť viac dramaticky. Ak k tomu navyše pridáme charakteristické umelé riasy, vaše oči ostanú neprehliadnuteľné.



To dôležité zvýraznite


Jennifer Lopez je známa svojským, dôrazným a dokonalým kontúrovaním tváre. Preto ani vy nenechajte nič na náhodu. Okolie očí, nos, bradu a čelo zjemnite a zosvetlite pomocou korektora, zatiaľ čo lícne kosti, okolie vlasov a sánku zvýraznite bronzerom, ktorý vám vytvorí neuveriteľne krásne črty tváre. Snažte sa však zachovať kontrast natoľko prirodzený, aby kontúrovanie nepôsobilo umelo. Ruské matrišoky už predsa dávno vyšli z módy.

Lesk a môžete vyraziť do ulíc


Jennifer má síce masívne pery, ani vy sa však určite nemáte za čo hanbiť. Ak máte ale náhodou pocit, že tie vaše predsa len potrebujú trošku pomôcť, skúste ako prvú použiť kontúrovaciu ceruzku v nude odtieni, ktorú doplníte jemným leskom na pery. Ten vaše pery opticky zväčší, vyplní a vám dodá prirodzený vzhľad, ktorý ešte viac zvýrazní vaše dramatické oči.

ODPORÚČAME AJ:
Účes roku 2016: Bronde či balayage?
Prehnali ste to s alkoholom a odniesla si to vaša pleť?
Zelená káva: Povianočný chudnúci zázrak alebo podfuk?
Aj malý zadok môže pôsobiť sexi: Počuli ste už o push-up nohavičkách?

Komentáre