Štýl

Aj malý zadok môže pôsobiť sexi: Počuli ste už o push-up nohavičkách?

"Zadok je oblasť ženského tela, ktorá je pod mužským drobnohľadom už nejaké to desaťročie."

Eva Frantová, 4. januára 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Boh vám nadelil rozum, ale v súvislosti s krásnymi ženskými krivkami ste toho veľa do vienka nedostali? A to nehovoríme len o krásnom poprsí či plochom brušku. Ak totiž chcete byť ženou ako sa patrí, váš zadok je rovnako dôležitý. Je to totiž oblasť ženského tela, ktorá je pod mužským drobnohľadom už nejaké to desaťročie.

Push-up je už nielen podprsenka


Ak sa vám váž zadok zdá príliš malý či plochý, nemáte čas chodiť do posilovne, či nebodaj robiť drepy jeden za druhým minimálne štyrikrát týždenne, je tu oveľa jednoduchšie riešenie. Vedci totiž vyvinuli nohavičky, ktoré sú vypchaté na tých správnych miestach a váš zadoček tak bude opticky pôsobiť oveľa pevnejšie i oblejšie.

Ako ich nosiť?


Ich aplikácia je naozaj jednoduchá a pohodlná. Pokojne si ich oblečte ako obyčajné nohavičky pod sukňu, šaty či rifle a kochajte sa v zrkadle pohľadom na váš neuveriteľné oblý zadoček. Dajte však pozor, aby nikde nič nevytŕčalo či nepresvitalo. Nechcete predsa svojho budúceho partnera odradiť nezvyčajnou a už vonkoncom nie sexi spodnou bielizňou.

Čo s ňou však po večeri?


Ak sa už váš vyvolený dostal až za prah vašich dverí a zdá sa, že sa schyľuje k niečomu väčšiemu, radšej sa zázračných nohavičiek rýchlo zbavte. Verte nám, rašej nakoniec plochý zadok, ako falošné oblé tvary, ktoré sa mu rozplynú pod rukami. Ak predtým skočíte do kúpelne a prezlečiete sa, váš partner si v danom stave žiadnu zmenu nevšimne.

ODPORÚČAME AJ:
Pravá vianočná kombinácia rúžu a laku na nechty? Vieme, ako na to
Obuv s označením módna nie je na každodenné nosenie, upozorňuje SOI
Mastné vlasy a žiadny čas na umytie? Detský púder vás zachráni
Štyri spôsoby, ako sa v zime obliecť do kvetov

Komentáre