Štýl

Štyri spôsoby, ako sa v zime obliecť do kvetov

"Neskrývajte svoje krivky pod vrstvami hnedej, čiernej či tmavomodrej, príchod ozajstnej zimy treba predsa patrične osláviť."

Eva Frantová, 11. decembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
To, že vonku vládne mrazivé počasie ešte neznamená, že i vy musíte pôsobiť ako ľadová kráľovná. Neskrývajte svoje krivky pod vrstvami hnedej, čiernej či tmavomodrej, príchod ozajstnej zimy treba predsa patrične osláviť. A ako inak, ak nie hravo a vkusne?

Chcete pôsobiť mladšie?


Ak máte už dávno po štyridsiatke, no vôbec sa tak necítite, dajte to svetu vedieť. Stačí, ak svoj šatník oživíte kvetovanou blúzkou, ktorú skombinujete s tmavšími nohavicami, či elegantnou sukňou. Nemusí byť priesvitná, ani príliš vyzývavá, stačí ak použijete tie správne doplnky, tie predsa vždy všetko zachránia.

Šaty v zime? Prečo nie


Trúfate si na niečo odvážnejšie? Potom sú pre vás zimné šaty ako stvorené. Nebojte sa ukázať nôžky, v čižmách predsa ešte viac vyniknú a vy sa nemusíte báť, že prechladnete. Nezabudnite však na tie správne pančušky, ktoré vás ochránia pred zimou a zároveň vám poskytnú ten správny zimný štýl.

Kardigan to zachráni


Ak už naozaj neviete, ako do svojho šatníka priniesť aspoň kúsok osvieženia, vyskúšajte to cez kardigan. Kúzlo svetra bez gombíkov, ktorý vás chráni pred zimou, no zároveň veje vo vetre, je totiž neobyčajne veľké. Nechajte sa ním preto zviesť. Ak bude navyše i kvietkovaný, skorá jar možno nebude vo vzduchu, na vašej nálade sa však určite odzrkadlí.

Oživte svoje pančušky


V lete ich veľmi nenosíme, preto je pre ne práve chladné počasie ako stvorené. Aj keď možno nepatria medzi vašu najobľúbenejšiu časť oblečenia, vyskúšajte ich kvietkovanú verziu k jednoduchým šatám či šortkám. Verte nám, vaše nôžky si ich v okamihu oblúbia a vy budete pôsobiť neuveriteľne živo.

ODPORÚČAME AJ:
Vyzeráš otrasne: Toto video vám vyrazí dych
Tri spôsoby, ako vyzerať skvele v bielej blúzke: Inšpirujte sa
Čižmy, ktoré túto sezónu musíte mať, siahajú až nad kolená
Neviete, čo darovať pod stromček? Choďte na to štýlovo

Komentáre