Štýl

Pravá vianočná kombinácia rúžu a laku na nechty? Vieme, ako na to

"Vo Webmagazíne vieme, že niekedy stačí naozaj málo, ako ten správny rúž či lak na nechty a váš outfit je dokonalý. "

Eva Frantová, 16. decembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Štedrý večer sa pomaly blíži, no vy stále neviete, čo si pri tejto slávnostnej príležitosti obliecť, a hlavne, aké doplnky zvoliť? My vo Webmagazíne vieme, že niekedy stačí naozaj málo, ako ten správny rúž či lak na nechty a váš outfit je dokonalý. Chcete vedieť, aké kombinácie letia túto vianočnú sezónu? Poradíme.

Vibrujúca modrá s jemnou ružovou


Budte odvážna a skombinujte neskombinovateľné. Ak sa nebojíte zmeny, vyskúšajte výrazne tmavý modrý lak, ktorý upriami pozornosť na vaše ruky, skombinovať s jemným perleťovým rúžom. Podčiarknete tým vašu chuť experimentovať, a zároveň nič nepreženiete.

Čučoriedka s trblietkami


Trblietky sú pri slávnostných udalostiach jednoducho nutnosťou a inak tomu nebude ani tento rok. Ak však chcete vyniknúť spomedzi ostatných „trblietavých“ princezien, skombinujte lak s bordovým rúžom na pery, ktorý vám dodá dávku elegancie a jedinečnosti.

Keď tmavá, tak už naozaj


Ak chcete naozaj pôsobiť nezvyčajne, vyskúšajte vaše pery naozaj zladiť s nechtami. A to nehovoríme o perleťovej či béžovej farbe. Experimentujte a zvoľte naozaj tmavé odtiene, ktoré nikoho nenechajú chladným. Aj tu však platí nestarnúce pravidlo – lak a rúž musia naozaj ladiť, inak výsledný efekt bude skôr katastrofou.

Červená nikdy nesklame


Ak už naozaj neviete, čo sa k vám hodí a nechcete príliš experimentovať, stavte na starú dobrú kombináciu červenej. Nechty a pery tejto farby sú totiž rajom pre mužské oči a vám dodajú pôvab dámy a neuveriteľné množstvo sexappealu. Čo viac nám predsa treba?

ODPORÚČAME AJ:
Mastné vlasy a žiadny čas na umytie? Detský púder vás zachráni
Obuv s označením módna nie je na každodenné nosenie, upozorňuje SOI
Štyri spôsoby, ako sa v zime obliecť do kvetov
Neviete, čo darovať pod stromček? Choďte na to štýlovo

Komentáre