Štýl

Ste pripravená na jar? Vieme, čo bude trendy

"Vyskúšajte trendy priamo z módnych prehliadok a ohúrte vaše okolie."

Eva Frantová, 21. januára 2016 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Zimné dni sa nám pomaličky predlžujú a s nimi sa pomaly, ale isto, približuje i toľko očakávané jarné slniečko. Chcete však zažiariť i vy a to po všetkých stránkach? Vyskúšajte trendy priamo z módnych prehliadok a ohúrte vaše okolie.

Mašľa do vlasov? Prečo nie


Tohtoročným predvádzacím mólam kraľuje jednoduchý a pritom neuveriteľne ženský účes. Nevyskúšali ste ešte oživiť svoj vrkoč jemnou mašľou v čiernej, ružovej či hnedej farbe? Ak nie, teraz je na to ten správny čas. Nebojte sa, v prípade, že účes neprekombinujete použitím iných farebných doplnkov, nič hrozné sa nemôže stať.

Červenú nahradí fuksiová


Rada nosíte červený rúž, no máte pocit, že s príchodom jari by to chcelo zmenu? Vyskúšajte vaše pery zahaliť do fuksiovej. Táto farba totiž bude kráľovnou nadchádzajúcej sezóny vo všetkých smeroch. Stavte na krémové zloženie bez lesku, ktoré vám zaručí jednoduché nanášanie bez zbytočného lepenia.

Trblietky na nechtoch? Áno, áno a ešte raz áno


Vianoce sú už síce za nami, ak však chcete predĺžiť ich čaro, vieme ako na to. Nechajte vaše nechty zažiariť v jarných lúčoch. Stavte na jemné trblietky s prímesou ružových farieb a váš jarný outfit s dávkou Vianoc bude dokonalý. Ak máte radšej zlatisté tóny, vymeňte ružový podklad za béžový či karamelový a problém je vyriešený.

ODPORÚČAME AJ:

Dolce a Gabbana búrajú stereotyp: Módne prehliadky zaplnili burkami
Dymové líčenie ako Jennifer Lopez? Inšpirujte sa Zlatými glóbusmi
Farbenie vlasov doma: Ako predísť katastrofe?
Účes roku 2016: Bronde či balayage?

Komentáre