Štýl

Obchody sa plnia jarnou módou: Vieme, ktoré kúsky musíte mať

"Zahoďte bavlnené svetre či huňaté čiapky, marec nám totiž postupne prinesie slnečné lúče a čas sukničiek sa opäť vráti. "

Eva Frantová, 23. februára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Jarné trendy postupne prichádzajú do obchodov a s nimi i čas na radikálnu výmenu šatníka. Zahoďte bavlnené svetre či huňaté čiapky, marec nám totiž postupne prinesie slnečné lúče a čas sukničiek sa opäť vráti. Viete už, čo vám túto jar jednoznačne nesmie v šatníku chýbať?


Kvietkované šaty


Výsostným trendom tejto jari budú šaty, a to nie len tak hocijaké. Ak chcete naozaj zažiariť, kvety sú tou správnou voľbou. Či už pôjde o šaty s rozšírenou sukňou alebo úzke, vždy sa snažte prispôsobiť svoj outfit okolnostiam. Ak nie ste práve na kvety, túto jar nepokazíte nič ani dúhovaným vzorom.

Rozšírené nohavice sú opäť naspäť


Už vás omrzeli úzke jeansy, ktoré sa ťažko obliekajú a ešte ťažšie idú dolu? Nasledujúce obdobie v móde je preto pre vás ako stvorené. Široké nohavice sa totiž opäť vracajú do obchodov. Ak nepoznáte nič lepšie ako voľnosť s vyvýšeným pásom, nasledujúce mesiace si prídete na svoje.

Sandále či malé kabelky


Pokiaľ ide o topánky, na balerínky, aspoň na tie s okrúhlou špičkou, rýchlo zabudnite. Sandále s hrubým podpätkom s jemnými zlatými prvkami budú vládnuť uliciam viac než čokoľvek iné. Pravidlo zladených topánok a kabelky ostáva nezmenené iba s tým rozdielom, že si tentokrát môžete dovoliť byť i trošku odvážna. Stavte na malú kabelku v kombinácii s veľkým doplnkom v prednej časti, ktorý okamžite upúta všetku pozornosť.

Biela blúzka vždy a všade


A ak ste náhodou počas vianočných nákupov minuli všetky svoje peňažné zásoby, nič sa nebojte. Jarné trendy prajú aj starým dobrým klasikám. Stačí ak zo svojho šatníka opäť vytiahnete bielu blúzku. Tá totiž nikdy nebude out a túto sezónu už vôbec nie.

ODPORÚČAME AJ:
Februárové počasie potrápi vašu ofinu: Ako jej dodať ten správny štýl?
Účes à la Jennifer Aniston nikdy nevyjde z módy. Ako ho dosiahnuť?
Štyri veci, ktoré nesmú chýbať vo vašej kozmetickej taške
Jemné vlny sú opäť trendy, nebojte sa ich vyskúšať

Komentáre