Štýl

Zažiarte na vianočnom a silvestrovskom večierku. Tu je päť tipov

"Obliecť sa vhodne na koncoročné večierky nemusí byť vždy ľahké. Chcete vedieť ako zaručene zažiariť? Inšpirujte sa!"

Diana Vaculová, 22. decembra 2014 14:00
Ilustračné foto. Foto: Reserved


Ešte predtým, než oslávite najkrajšie sviatky roka v kruhu svojej rodiny, pravdepodobne absolvujete nejeden firemný večierok. Či už to bude silvestrovská alebo vianočná party, určite by ste mali prísť vhodne oblečené. Napriek tomu, že na takýto druh večierkov väčšinou nie je stanovený dresscode, predsa len platia akési nepísané pravidlá.

Odložte džínsy


Na vianočný a silvestrovský večierok je rifľovina skutočne tabu. Vsaďte na sukne alebo šaty, najlepšie v neutrálnych odtieňoch. A ak nie ste ich fanúšičkou potom je pre vás ideálnou voľbou overál. S ním nepokazíte nič a ak patríte k ženám s vyšším zrastom, tak zalichotí aj vašej postave. Má to však jeden háčik, kým ku sukni alebo šatom si na takýto druh večierku môžete dať aj elegantné čižmy, s výberom overálu táto možnosť padá. Vsaďte radšej na lodičky.
Ilustračné foto. Foto: F&F


Zlato-čierna je šik


Elegancia, sexappeal a zaujímavosť. To sú tri slová, ktoré kombinácia týchto farieb prezentuje. Do zlato-čiernej môžete zladiť celý váš outfit, najlepšie však je, ak začnete od vašich nôh. Elegantné lodičky v tejto kombinácií vám dokonale zvýraznia vaše nohy a spravia z vás krásku večera.
Ilustračné foto. Foto: Jennyfer


Zabudnite na obrovské kabelky


Sú síce praktické a všetko do nich zmestíte, no na spoločenskú udalosť, akým je aj vianočný či silvestrovský večierok, ktorý sa odohráva napríklad v drahej reštaurácií, je to neprípustné. Siahnite radšej po menších taškách, napríklad po tých listových. Rovnako to neprežeňte ani s farbami, dúhovým dávame červenú.
Ilustračné foto. Foto: Reserved


Posvieťte si na váš mejkap


Aj keď si možno do práce dávate iba nude mejkap, vianočný a silvestrovský večierok sú skvelou príležitosťou, kde môžete vyniknúť. Pokojne zvoľte výraznejšie tiene alebo siahnite napríklad po červenom rúži. Je fajn, keď na chvíľu opustíte stereotyp šedej myšky, no nezabúdajte na určité hranice. Aj tento raz je najlepšia zlatá stredná cesta.
Make-up je dôležitý. Foto: TASR - Pavol Ďurčo


Vsaďte na výrazné doplnky


Doplnky by vás pri takýchto udalostiach skutočne mali zdobiť. Okrem toho, že sú teraz neskutočne trendy, vás aj dokonale zvýraznia a oživia. Nehovoriac o tom, ak je váš outfit jednofarebný či menej zaujímavý. Potom by ste určite mali vsadiť na extravagantné doplnky, ktoré mu dodajú ten správny šmrnc.
Ilustračné foto. Foto: Marks and Spencer


ODPORÚČAME AJ:
Päť beauty zlozvykov, ktorým by ste mali dať červenú
TAKÁTO JE PRAVDA: Muži sa o seba starajú šesťkrát viac ako ženy
Už dnes vieme, čo bude fičať v roku 2015
Prehľadajte chladničku: Tieto potraviny pomôžu vašim vlasom
Päť trikov, vďaka ktorým budete krajšie

Komentáre