Štýl

Novinkou na pery je tehlová červená, bude sa vám hodiť?

"Ak sa aj vy riadite heslom - kedy, ak nie v lete - vyskúšajte novinku tohto leta – tehlový rúž!"

Eva Frantová, 8. júla 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Extrémne teploty lákajú k výraznejším a odvážnejším outfitom i líčeniu. Väčšina z nás vytiahne tenké krátke šaty či vysoké podpätky. Ak sa aj vy riadite heslom - kedy, ak nie v lete - vyskúšajte novinku tohto leta – tehlový rúž!

Ako si ho správne naniesť?


Základom je správny podklad, ktorý vaše pery hydratuje natoľko, aby vydržali dostatočne dlho svieže a jemné. Stačí ak použijete balzam na pery, ktorý ochráni vaše pery jemnou vrstvou a dodá im ten správny podklad. Následne stačí, ak si pery ohraničíte ceruzkou v rovnakom oranžovom odtieni ako váš rúž.

Komu sa hodí?


Je to neuveriteľné, ale tehlová oranžová sa hodí takmer každému. Vôbec nezáleží na vašom účese či farbe vlasov, tento typ rúžu zvýrazní každú z vás. Mierne zvýhodnené sú dámy, ktoré oplývajú teplejšími tónmi pokožky, pri ktorých tehlová červená priam žiari. Zároveň dokáže zvýrazniť modré, sivé a zelené oči.

Lesklý alebo matný variant?


Či už obľubujete lesklý alebo matný typ rúžu na svojich perách, toto leto určite zabodujete s druhou voľbou. Je totiž univerzálnejšia a lesklé a lepiace sa pery sú už dávno out. Ak sa však svojho zvyku neviete vzdať, skúste si pery mierne prepudrovať. Nielenže budú pôsobiť mierne lesklo, ale váš rúž i dlhšie vydrží.

ODPORÚČAME AJ:
Nielen kráľovná ľudských sŕdc, ale i módna ikona. Oblečte sa ako Diana
Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky
Chcete skrášliť svoj dekolt? Obrovské náhrdelníky sú riešením
DIOR radí: Okrúhle plecia a plné prsia, ukážte ich aj vy

Zdroj: www.stylebook.de

Komentáre