Štýl

Koniec októbra sa blíži: Máte už tie správne halloweenske nechty?

"Ak chcete byť in a štýlová i počas halloweenskej noci, vaše nechty nemôžu ostať len tak, sú predsa plnohodnotnou súčasťou outfitu. "

Eva Frantová, 23. októbra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Každá z nás má na svojich nechtoch rada niečo iné. Jedna ich zbožňuje červené, druhá biele či tmavo hnedé. Ak však chcete byť in a štýlová i počas halloweenskej noci, vaše nechty nemôžu ostať bez farby, sú predsa plnohodnotnou súčasťou outfitu. Nenechajte ich preto len tak, a to za žiadnu cenu.

Môžu žiariť v tme


Ak sa neviete rozhodnúť, ktorú farbu si v tento výnimočný večer vybrať, je to jednoduché. Rozhodnite sa pre neónové nechty, ktoré budú za svetla pôsobiť príjemným dojmom a hneď ako vstúpite na parket, všetka pozornosť sa hlavne vďaka nim upriami na vás. Neváhajte, ich aplikácia je jednoduchá a sú dostupné takmer v každej drogérii. Staňte sa svietiacou kráľovnou večera.

Rýchlo a lacno


Omrzeli vás už jednofarebné kombinácie či francúzska manikúra? Pred halloweenskym večerom sú obchody plné rôznorodých nálepiek, ktoré nielenže vaše nechty oživia, ale sa i rýchlo aplikujú, netreba ich nechať zaschnúť a úplne originálna manikúra je razom na svete. Je len na vás, či chcete pôsobiť ako drakula, krvavá Marry, alebo sa rozhodnete pre milé a neškodné tekvicové strašiaky.

Klasická čierna nikdy nesklame


Čierna nikdy nevyjde z módy, a preto ak nemáte guráž na zdobenie či neón, zvoľte si starú dobrú čiernu kombináciu. Nič nie je viac strašidelné a tajomné, ako kombinácia čiernych doplnkov a snehobielej pleti. Ak ju však skombinujete s farebnými doplnkami či nebodaj sviežim topom, budete zaručene okúzľujúca.

ODPORÚČAME AJ:
Ako oživiť kabát z minulej sezóny? Jednoducho
Prší, prší len sa leje? Noste trendy dáždnik
Viac než len bio: Vyskúšajte kozmetiku pre vegánky
Túto jeseň vládnu matné rúže: Ktorý sa k vám najviac hodí?

Komentáre