Štýl

Chcete byť trendy študentka? Odhoďte kabelku

"Stačí, ak si na chrbát prevesíte jednoduchý, no chutný ruksačik."

Eva Frantová, 1. októbra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: Webmagazin
Časy, keď kabelky boli in sú už dávno preč. Leto je síce za nami, ale trendy udáva aj práve prebiehajúcej jeseni, a to doslova. Ak ešte neviete, ako byť in aj v tomto veternom a sychravom počasí, máme pre vás odpoveď. Stačí, ak si na chrbát prevesíte jednoduchý, no chutný ruksačik.

Školáčka trochu inak


Aj keď doteraz prevládal názor, že ruksaky a tomu podobné tašky na chrbát či plece sú skôr pre školáčky, ktoré chcú pôsobiť ležérne a svojsky, to však už dnes vôbec neplatí. Ruksakový trend sa totiž opäť vracia do módy, a to vo všetkých možných podobách, základom je minimalizmus.

Čím menší, tým lepšie


Keď hovoríme o ruksaku, nemyslíme tým obrovské batohy, ktoré ste boli zvyknuté nosiť ešte za dávnych školských čias. Tentokrát sa totiž ruksak vracia vo svojej najjednoduchšej podobe. Podstatné totiž je, aby bol malý, šikovný do ruky a vyjadroval vašu osobnosť. Namiesto pútok môže pokojne visieť len na námorníckom lane či viazať sa jednoduchou šnúrkou. Je to len na vás.

Indiánske aj pásikavé


Nielenže sa tieto ruksačiky dajú kúpiť pomaly v každom obchodíku, ale každý z nich je originálny. Či už sa rozhodnete pre tie s indiánskym vzorom, kožené, alebo kvetinkové, nezabudnite na tie správne doplnky, ktoré vás spravia neodolateľnými. Skombinujte ho napríklad so semišovými čižmami či koženou bundou. To je túto jeseň to pravé.

ODPORÚČAME AJ:
Zlatá je svadobnou farbou jesene, nechajte sa ňou zviesť
Jeseň začala: Už viete, akým účesom ju privítate?
Krásna ako z odovzdávania cien Emmy: Povieme vám, čo sa nosí
Máte už tú správnu vôňu na jeseň? Pomôžeme vám s výberom

Komentáre