Štýl

Kožená bunda zažíva comeback, máte už jednu v šatníku?

"Obchody sú plné kožených búnd, ktoré z vás v okamihu spravia sexi dámu, ktorá sa nebojí ukázať, že má štýl. "

Eva Frantová, 9. septembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Časy, keď si poriadne kožené bundy mohli dovoliť len motorkári či drsní chlapi sú už dávno preč. Obchody sú plné kožených búnd, ktoré z vás v okamihu spravia sexi dámu, ktorá sa nebojí ukázať, že má štýl. Tak čo, vybrali ste si už tú svoju?

Farby od výmyslu sveta


Kožené či koženkové bundy už dávno nie sú iba čierne. Ak ste zástankyňou bledších verzií, rovnako si prídete na svoje. Tento najnovší módny trend sa totiž predáva i v bledo ružovej, hnedej či sivej. Je preto len na vás, akú kombináciu si zvolíte. Pozor by ste si však mali dať na farbu zipsov. Tie by síce mali byť výrazné, ale s farbou bundy musia minimálne ladiť. V najlepšom prípade farbu koženky zdôraznia.

Na bok či rovno?


Ak ste skôr romantická duša, zvoľte radšej zapínanie na bok. Nebudete pôsobiť zbytočne drsne a rockovo a bunda tak dostane nový rozmer. Zapínanie na bok je určené hlavne pre dámy, ktoré chcú pôsobiť silne, no zároveň milujú pozíciu neviniatka, ktoré treba za každú cenu ochraňovať.

Kombinácia s mikinovou kapucňou? Ruky preč


Aj pri koženej bunde však existuje niekoľko tabu. Medzi iným i trčiaca mikinová kapucňa, ktorú nemožno nazvať nijak inak ako módny prestrelok. Tieto dva materiály totiž absolútne nejdú dokopy a výsledný efekt je viac než len mätúci. Chcete byť drsný alebo športovo ležérny? Aj tu je treba si vybrať, nie je možné skombinovať všetko naraz a očakávať skvelý výsledok.

ODPORÚČAME AJ:
Krásne a zdravé obočie? Jedine s ricínovým olejom
Ste odporkyňou podkladovej bázy? Chyba
Zopár trikov na leto, ktoré by ste mali poznať
Ako sa postarať o plavky po kúpaní? Prinášame návod

Komentáre