Hudba a film

Letný hit od Peter Bič Project má nový klip

"Účinkujú v ňom členovia skupiny, herci aj fanúšikovia. Na tvorbe videoklipu sa režisérsky podieľal i frontman kapely Peter Bič."

TASR, 10. júla 2014 14:00
Peter Bič Project Foto: Peter Bič Project


Skupina Peter Bič Project prichádza s videoklipom k letnému hitu Holiday. Účinkujú v ňom členovia skupiny, herci aj fanúšikovia. Na tvorbe videoklipu sa režisérsky podieľal i frontman kapely Peter Bič. Klip, ktorý sa priebežne nakrúcal celý rok na rôznych miestach Slovenska aj v zahraničí, je o zábave počas leta a užívaní si naplno.

„Po prvý raz som sa podieľal na tvorbe videoklipu aj režisérsky, spoločne s režisérom Jánom Sabolom, s ktorým som už niekoľkokrát spolupracoval na viacerých projektoch. Z väčšej časti som mal návrh a predstavu na scenár vymyslený, Jano dotiahol koncept a celkovú podobu,“ uviedol pre médiá líder kapely Peter Bič.

Zo života


Dej klipu sviežej skladby Holiday sa prelína v troch častiach. Diváci v ňom uvidia momenty zo života kapely Peter Bič Project, príbeh kamarátov, ktorí si naplno užívajú „Holiday“, či fanúšikov skupiny. „V prvej časti je samotná kapela na cestách, počas ktorých sme sa navzájom nahrávali. Bolo vtipné vidieť momenty, ktoré sme za rok spolu prežili. V druhej časti je príbeh, „road movie“, ktorý sme nakrúcali s hercami. Je to o tom, ako si kamaráti - dvaja chlapci a jedno dievča - užívajú leto naplno. Tretia časť sa skladá z videí, ktoré nám posielali naši fanúšikovia a my sme ich chceli do toho zapojiť,“ dodáva líder kapely.



V klipe si zahral aj kamarát skupiny Peter Bič Project - automobilový pretekár Igor Drotár. Celé nakrúcanie klipu Holiday sa nieslo v priateľskej atmosfére plnej zábavy. „V klipe si zahral rely jazdec Igor Drotár - veľká automobilová ikona. Nakrúcalo sa nám skvele a užili sme si veľa zábavy. S režisérom Janom Sabolom sme dlhoroční kamaráti, celá kapela máme dobré vzťahy. O to krajšia a príjemnejšia bola spolupráca. Klip je o letnej zábave a tá bola naozaj počas celého nakrúcania," uzavrel frontman.


Kapela Peter Bič Project hrá v zložení gitarista a líder Peter Bič, speváčka Dáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima. V priebehu leta čaká skupinu množstvo koncertov po celom Česku aj Slovensku. Na letných vystúpeniach a festivaloch predstaví kapela aj nový hit Holiday. Ani po lete Peter Bič Project nepoľavia. Naopak, pre fanúšikov chystajú prekvapenie v podobe jesenného turné po Slovensku.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Lavagance predstavuje nový klip: Toto je naša Princezná!
Jana Kirschner a Korben Dallas sú SPOLU
Skupina Maroon 5 má nový klip: Nevera, slzy a krv
Skupina Zóna A má po desaťročí nový hraný klip
Tento génius prevalcoval America's Got Talent. Neuveríte, čím

Komentáre