Hudba a film

Lavagance predstavuje nový klip: Toto je naša Princezná!

"Po úspešnom hite Gabriel je na scéne novinka – aktuálna srdcovka kapely Princess of the light. "

Webmagazin.sk, 10. júna 2014 13:00
Fotografia z natáčania klipu Foto: SOUL FOR SHOW


Nový singel kapely Lavagance prišiel po pomerne dlhom čase – deviatich mesiacoch. Kapela totiž nechcela nič nechať na náhodu a najmä, pre fanúšikov chceli novinku pripraviť poriadne a nesklamať ich. Po úspechu minuloročného singlu Gabriel sa im ani nečudujeme.

Princezná je na svete a aktuálne sa hrdí tým, že je novou srdcovkou kapely. Ako prezradil frontman Marek Rakovický, skladba bola pôvodne určená jeho manželke, pre ktorú ju napísal. Kapela sa však napokon rozhodla, že si pieseň zaslúži uzrieť svetlo sveta a vrhla sa do nahrávania.

Na svete je dnes už aj videoklip, ktorý vznikal pod režisérskou taktovkou Braňa Špačka. „Braňo nám nakrútil unikátny klip ku Gabrielovi. Chceli sme, aby aj Princezná dokonale splynula s vizuálom a dostala sa nám všetkým pod kožu, tak ako Gabriel. Preto sme si opäť vybrali Braňa,“ vysvetľujú jednohlasne.

Vyberte nám princeznú


Výber hlavnej predstaviteľky – Princeznej, nechali kapelníci na režiséra. Voľba padla na modelku Katarínu Sido. „Katku som vybral, pretože mi napadlo, že by v klipe malo byť dievča, ktoré stelesňuje dnešného mladého človeka a Katka to podľa mňa je,“ prezrádza.

A ako si Katka užívala plávanie v májovo studenej vode? „Voda bola ešte mierne studená, ale ja som sa už „švacla“ aj v januári do Počúvadla v Štiavnici, čiže pohoda,“ smeje sa.



Informácie nám poskytla Adriána Čahojová zo Soul for show.

Komentáre