Hudba a film

Divadlo Aréna zverejní záznamy troch predstavení bezplatne online

"Diváci si budú môcť pozrieť online predstavenia, ktoré už nie sú v aktuálnom repertoári divadla."

TASR, 9. marca 2021 14:03
Na ilustračnej snímke budova divadla Aréna na petržalskej strane Dunaja v Bratislave. Foto: TASR Jaroslav Novák

Bratislavské Divadlo Aréna sa opäť rozhodlo priniesť kúsok kultúry milovníkom divadla do ich domovov. Aj počas marcového lockdownu siahlo do archívu a v priebehu nasledujúcich troch týždňov zverejní na svojom YouTube kanáli záznamy troch predstavením. Dostupné budú bezplatne. TASR o tom informoval PR manažér Ján Lukáč.

Diváci si budú môcť pozrieť online predstavenia, ktoré už nie sú v aktuálnom repertoári divadla. Každá z troch divadelných inscenácií bude verejnosti prístupná vždy od piatka počas celého týždňa "do štvrtka do polnoci. Fanúšikovia divadla si ich tak budú môcť pozrieť bezplatne online z pohodlia svojho domova v ktoromkoľvek čase," dodáva Lukáč s tým, že prvou inscenáciou bude hra Viliama Klimáčka Komunizmus, ktorá je súčasťou takzvaného Občianskeho cyklu Divadla Aréna. Ďalšie dve inscenácie sú prekvapením a divadlo o nich bude fanúšikov informovať prostredníctvom svojej webstránky a sociálnych sietí.
Na ilustračnej snímke zľava Ondrej Antálek (Constance), Ján Jackuliak (Marion) a Peter Trník (Irma) počas divadelného predstavenia komédie dánskych autorov Thomasa Vinterberga a Mogensa Rukova Na mol. Foto: TASR Dano Veselský

Komentáre