Hudba a film

Adam Ďurica pripravil album, na ktorom nájdete jeho HITY

"Na výberovke HITY nájdeme 12 skladieb. nechýba Mandolína, Holubička, Neľutujem , či minuloročný duet s Emmou Drobnou, Naše hriechy."

TASR, 11. novembra 2022 11:55
Foto: Archív Adama Ďuricu

Adam Ďurica pripravil album svojich hitov, ktorý mapuje jeho hudobnú cestu od roku 2008. Na albume nájdete jeden z jeho prvých hitov Bez servítky z roku 2008. „To je skladba, ktorá sa objavila na výberovke s názvom Mladá vlna, ale na albume sa objavila až o pár rokov neskôr.“ Celkovo 12 skladieb sa nachádza na výberovke s názvom HITY. Samozrejme nechýba Mandolína, Holubička, Neľutujem, či minuloročný duet s Emmou Drobnou, Naše hriechy z rovnomenného albumu, ktorý už dostal aj ocenenie „Zlatý album“.

„ To, že sa z pesničky stáva naozajstný hit, som zažil asi prvý krát pri skladbe Neľutujem, ktorý sme na koncerte zahrali skoro na konci, a vtedy sa dav rozospieval, a ja si dodnes pamätám ako sme ju museli hrať ešte raz, pretože si ju ľudia na tom koncerte doslova vyspievali“ spomína Adam. „A musím povedať, že to tak nejak na koncertoch funguje aj dnes. A čo má ešte viac teší, že nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. Veľa krát som hovoril, že každou ďalšou skladbou sa nejaká kapitola končí a ďalšia otvára, a HITY to len potvrdzujú. Pracujem už na nových skladbách, popri koncertoch sa nám podarilo nahrať s Raegom novinku – Dobre Viacmenej, a tiež sme nahrali zopár skladieb v štúdiu naživo, a ako to vyšlo si môžete pozrieť vo videoklipe, ktorý sme nahrali v štúdiu Birdland .“

Foto:
Foto:



Komentáre