Život

Virálny hit o pute dieťaťa a matky rozcítil aj Ashtona Kutchera

"Google maps zmapoval Lochnesské jazero. Ročné obdobia očami Instagramu. Aj internetový giganti pomáhajú so zemetrasením v Nepále."

Tablet.TV, 1. mája 2015 10:00
Foto: Tablet.TV
V súvislosti so zemetrasením v Nepále spustili Facebook a Google pátranie po nezvestných. Facebook zaviedol službu Safety Check, ktorá umožňuje užívateľovi označiť svoj vlastný status ako "v bezpečí". Aplikácia vyhľadávacieho gigantu Google zasa umožňuje užívateľom posielať informácie o tretej strane.

K sledovaným videám Youtubu sa zaradilo aj video, v ktorom deti so zaviazanými očami hľadajú hmatom svoju mamu. Snímka má už viac než 12 miliónov videní, zdieľal ju aj herec Ashton Kutcher so slovami ,,Mohol by som to pozerať celý deň“.

Po Lochnesskej príšere môžete odteraz pátrať aj v mapách Googlu. Spoločnosť zosnímala legendárne jazero Loch Ness pri príležitosti 81. výročia vzniku jednej z najznámejších fotiek príšerky, ktorá sa ale neskôr ukázala ako podvrh. V Týždni na webe uvidíte aj holý zadok austrálskeho džokeja a postavičku Androidu, ktorá ciká na logo Applu. Aj to boli obsahy, ktoré hýbali internetom posledných dní.



ODPORÚČAME AJ:
LIKE DŇA: Čo pripomínajú tieto oblaky vám?
Highlighty týždňa: Najkrajšia žena roka a nová Miss Slovensko
Nerobte paniku: Päť dôvodov meškajúcej menštruácie
Nerobte paniku: Päť dôvodov meškajúcej menštruácie

Komentáre