Technológie

Najlepšie darčeky, ktoré uľahčia každodenné fungovanie celej rodine

"Siahnite po domácich spotrebičoch."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 1. decembra 2021 9:48
Najlepšie darčeky, ktoré uľahčia každodenné fungovanie celej rodine? Siahnite po domácich spotrebičoch Foto: Electrolux
Správne zvolené domáce spotrebiče urobia pod vianočným stromčekom radosť celej rodine. O to viac, ak ide o veci, ktoré si nájdu svoje každodenné využitie a vďaka svojim funkciám vám uľahčia fungovanie vo všetkých smeroch.

Každoročne patria domáce spotrebiče medzi najobľúbenejšie darčeky v mnohých domácnostiach. Vyžadujú si síce trochu vyššiu počiatočnú investíciu, ak však vezmete do úvahy, ako často a dlho ich budete využívať, niekoľkonásobne sa vám vráti späť. Nehovoriac o množstve času a úsilia, ktoré vám ich inteligentné funkcie dokážu ušetriť. Spotrebiče Electrolux vám prinesú možnosť uľahčiť si život a spríjemniť si domov. Čo viac si od dokonalého vianočného darčeka priať?



Práčka so sušičkou PerfectCare šetrí miesto, aj vaše oblečenie
Kombinácia práčky so sušičkou je ideálnym riešením najmä v prípade, že máte v kúpeľni miesto len na jeden spotrebič. Výhody však nájdete aj v starostlivosti o vašu bielizeň. Práčka so sušičkou PerfectCare od Electroluxu dokáže prispôsobiť teplotu a pohyb bubna tak, aby každému typu tkaniny poskytla správnu starostlivosť. Program SteamCare osvieži oblečenie pomocou pary, čím odstráni pokrčenie a ušetrí vás tak od potreby zbytočného žehlenia a systém FreshScent kombinuje jemnú paru s príjemnou vôňou, čo vám umožní osviežiť oblečenie, ktoré ešte netreba prať. Technológia PerfectCare 900 s tepelným čerpadlom navyše umožňuje prať a sušiť rozličné materiály pri takmer polovičnej teplote, vďaka čomu oblečenie nie je vystavené zbytočnému teplu a skvelé výsledky dosiahnete aj s oveľa nižšou spotrebou energie.



Vkladanie aj vykladanie riadu bude pohodlnejšie vďaka umývačke riadu ComfortLift®
Umývačka riadu 900 ComfortLift® od Electroluxu je prvou umývačkou na svete, ktorá vďaka svojmu zdvíhaciemu košu dokáže uľahčiť nakladanie aj vykladanie riadu. Nemusíte sa k nej zohýbať, ľahkým stlačením rukoväte sa spodná priehradka vysunie do úrovne pása. Šetrná je nielen k vášmu chrbtu, ale aj k samotnému riadu. Vylepšené koľajničky ComfortRails zabránia kývaniu koša, čím ochránia krehké taniere a šálky. Nastavenie správneho programu na umývanie riadu uľahčí intuitívne ovládanie QuickSelect, ale aj možnosť pripojenia prostredníctvom aplikácie My Electrolux Kitchen.



Tyčový vysávač, ktorý si posvieti na všetky alergény a nečistoty
S tyčovým vysávačom Pure Q9 bude vysávanie jednoduchšie, ale aj účinnejšie. Je navrhnutý v príjemnom minimalistickom dizajne, takže v interiéri nebude „kričať“ ako rušivý prvok, nič mu to však neuberá na funkčnosti. Vďaka jeho kapacite ho v minimálnom režime na jedno nabitie možno využívať až 53 minút, takže bude ideálnym pomocníkom aj pre väčšie byty či domy. Čo je ešte dôležitejšie, jeho hubica BedProPower™ Plus s UV technológiou odstráni až 99,9 % častíc prachu, baktérií a alergénov zo všetkých povrchov vrátane pohoviek, matracov či zvieracích pelechov. Vďaka technológii BrushRollClean™ možno hubicu následne vlasov, či chlpov zbaviť jednoduchým zošliapnutím pedála. Potešiť vás môže aj znížená hlučnosť, čo z neho robí najtichší tyčový vysávač Electrolux.



Čistejší a zdravší domov vďaka dizajnovej čističke vzduchu Well A7
Čistota domova nemusí byť viditeľná len na prvý pohľad, minimálne rovnako dôležité je aj čisté ovzdušie, ktoré ani v domácnostiach nemusí byť samozrejmosťou. Vedeli ste, že aj vo vašej obývačke môže byť kvalita vzduchu niekoľkonásobne horšia ako vonku na ulici? Čistička vzduchu Well A7 od Electroluxu sa vďaka svojej 5-stupňovej filtrácii postará o odstránenie 99,97 % častíc s veľkosťou 0,3 μm a väčších. Váš domov tak efektívne vyčistí od baktérií, vírusov a peľov a okamžite reaguje aj na zvieraciu srsť. Tých, ktorým záleží aj na estetike interiéru, poteší aj jej minimalistický škandinávsky dizajn. Vďaka dekoračným poťahom sa tak aj z čističky vzduchu môže stať zaujímavý dominantný prvok miestnosti, ale i nerušivý detail splývajúci s okolím. A keď je reč o nerušení, spomenúť treba aj jej minimálnu hlučnosť: 24 dB(A) pri najnižších otáčkach ventilátora pripomína zvuk jemného dažďa a nebude vás rušiť pri spánku či iných činnostiach.

Komentáre