Štýl

Zlatá je svadobnou farbou jesene, nechajte sa ňou zviesť

"Aj tohtoročná jesenná svadba má svoje pravidlá, aby bola tou najštýlovejšou. Jednou z nich je i zlatá farba."

Eva Frantová, 28. septembra 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Miroslav Košírer
Nielen svadby konajúce sa v lete majú niečo do seba. Či už ste sa rozhodli, že tú svoju uskutočníte na jeseň, pretože klimatizáciu nahradí príjemný vánok, alebo nebodaj váš mejkap vydrží na mieste oveľa dlhšie, vaše rozhodnutie bolo viac než len správne. Aj tohtoročná jesenná svadba má však svoje pravidlá, aby bola tou najštýlovejšou. Jednou z nich je i zlatá farba.

Družičky jednoznačne zlaté


Začať by ste mali jednoznačne od družičiek. Tie síce nemusia mať všetky na chlp rovnaké šaty, ale jednotná farba ich outfitu isto neublíži. Zlatá totiž vyzerá úžasne v kombinácii s bielou, pastelovou i maslovou, a preto sa nemusíte báť, že by niekto zatienil nevestu, alebo by z nej nebodaj urobil šedú myšku večera.

Doplnky? Červená prevláda


Ak ste sa už rozhodli pre zlatú farbu a neviete, aké doplnky by sa k nej najviac hodili, červená vás určite nesklame. Nielenže sa v kombinácii so zlatou jej farba ešte viac zvýrazní, ale i vy budete pôsobiť originálnejšie a výraznejšie. Zlatá farba je elegantná, na druhej strane však splýva s pleťou, a preto si vyslovene pýta určité oživenie. Stavte na červenú kabelku a topánky, váš sexappeal bude neprekonateľný.

Nie ste opálená? Vyrieši to bronzer


K zlatej farbe sa hodí, ak je vaša pleť tak trochu pobozkaná slnečnými lúčmi. Ak sa vám však toto leto nepodarilo zavítať k moru a chytiť trošku bronzu, alebo ste nebodaj už vybledli, nevadí, aj s tým si vo Webmagazíne poradíme. Stačí, ak v drogérii siahnete po vhodnom bronzeri. Ten síce neopáli celé vaše telo, o tvár a dekolt sa ale postará. To, ako si ho správne naniesť vám však ukážeme až nabudúce.

ODPORÚČAME AJ:
Krásna ako z odovzdávania cien Emmy: Povieme vám, čo sa nosí
Máte už tú správnu vôňu na jeseň? Pomôžeme vám s výberom
Prichádza jeseň: Zmeňte šatník, zmeňte i kozmetiku
Ste odporkyňou podkladovej bázy? Chyba

Komentáre