Štýl

Zaľúbený Valentín je tu už čoskoro: Tieto kúsky vám nesmú chýbať

"O pár dní bude niekoľko miliónov párov na svete oslavovať lásku. Ak aj nemáte práve po svojom boku muža snov, mali by ste vyraziť na valentínske nákupy a priniesť do vášho šatníka iskru."

Diana Vaculová, 10. februára 2015 8:00
Foto: Marks and Spencer
Tu je päť tipov na to, čo vám v šatníku nesmie chýbať.

Pozor na spodnú bielizeň


Nie je nič horšie, než obliecť si na seba počas Valentína prepratú podprsenku bez farby či rozťahané nohavičky. Preto by ste nemali investovať do sexi, trendy spodnej bielizne, v ktorej sa budete cítiť aj vy samé príťažlivé. No a aká je in? Čipka síce z módy nevyšla, no skúste pre tento raz siahnuť po iných materiáloch, akým je napríklad satén.
Foto: New Yorker


Zažiarte v korzete


Či už chcete alebo nie, každý vzťah treba občas okoreniť. No a ak nie ste fanúšičkou rôznych extrémistických fetišov, potom siahnite na korzety. Existujú také, ktoré sa dajú pokojne nosiť aj do práce, no na tie pre teraz zabudnite. Choďte pekne do oddelenia sexy pyžám a spodnej bielizne, kde určite nájdete aj ten pravý korzet pre vás. Stačí vám len trošku fantázie a bude z vás sexi valentínska dračica.
Foto: Marks and Spencer


Sexi nočná košieľka


Keď si budete na Valentína líhať do postele, zabudnite na staré pyžamá, ktoré skôr pripomínajú rozťahanosťou handry. Siahnite radšej po erotickým nočných košieľkach. Ak by ste aj mali v tej posteli večer skončiť samé, môžete si byť isté, že sa v takejto košieľke budete cítiť skvele.
Foto: F&F


Doplnky lásky


Obklopte sa v tento výnimočný deň láskou. Napríklad aj v podobe doplnkov. Najlepšie je, ak si zadovážite náhrdelníky či náramky, ktoré obsahujú slovo láska či love. Prečo? Vyjadríte nimi svoj postoj, ale sú aj in, takže ich bez problémov využijete aj v iné dni roka.
Foto: Reserved


Satén nesmie chýbať


Musíte ho mať v podobe sexi župana. Je fajn mať doma aj teplý, do ktorého sa po sprche zababušíte, no s tým asi svojho miláčika nerozvášnite. Preto by ste mali siahnuť po saténovom, ideálne v romantickej ružovej, ktorá ide s Valentínom ruka v ruke.
Foto: H&M


ODPORÚČAME AJ:
Chystáte sa na hory? Týchto päť kúskov vám nesmie chýbať
Päť tipov, ako si poradiť s plesom na poslednú chvíľu
Zľavy opantali nákupné centrá: Tieto kúsky musíte mať
Urobte si dokonalý účes za pomoci obyčajných čiernych sponiek
Červená je farbou tejto sezóny. Doplňte si šatník

Komentáre