Štýl

Vianočný večierok a vy si nemáte čo obuť? Vieme, čím nahradiť lodičky

"Čo však na seba, keď vonku vládne chladné hmlisté počasie a naše nôžky v lodičkách vydržia len veľmi ťažko? "

Eva Frantová, 25. decembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
V zime sa s vianočnými večierkami akoby vrece vysypalo. Firemný, s priateľmi či s rodinou, od polovice decembra sa naozaj ani na okamih nezastavíte. Čo však na seba, keď vonku vládne chladné hmlisté počasie a naše nôžky v lodičkách vydržia len veľmi ťažko? Aj tu však existuje niekoľko riešení.

Čižmičky vždy a všade


Aj keď si možno myslíte, že čižmy sa k sukni vôbec nehodia, aj tu záleží na tom, o aké čižmy ide. Ak sú totiž dostatočne vysoké a nie príliš okázalé, pokojne si ich k sukni oblečte. Treba však dať pozor pri výbere správnych pančušiek. Ak totiž máte čižmy čiernej farby, dajte pozor, aby ste nepôsobili ako čierna vdova. Prirodzenosť je predsa najdôležitejšia.

Tie kotníkové sú predsa len lepšie


Nechcete pôsobiť prvoplánovo a záleží vám na tom, aby ste ukázali svoje nôžky v plnej paráde? Potom sú pre vás kotníkové čižmičky to pravé. Zahrejú vás dostatočne na to, aby ste sa stále cítili pohodlne a zároveň nebudú pôsobiť rušivo.

Dokonalosť nad kolená


Pre tie odvážnejšie však tiež niečo máme. Ak sa nebojíte naozaj pútať pozornosť, zvoľte čižmy, ktoré naozaj upriamia všetky pohľady na vaše nohy. Siahajú totiž až nad kolienka. Ak neviete, ako ich zladiť a či si naozaj tento kúsok môžete dovoliť, prečítajte si o nich v ďalšom článku.

ODPORÚČAME AJ:
Pravá vianočná kombinácia rúžu a laku na nechty? Vieme, ako na to
Obuv s označením módna nie je na každodenné nosenie, upozorňuje SOI
Mastné vlasy a žiadny čas na umytie? Detský púder vás zachráni
Štyri spôsoby, ako sa v zime obliecť do kvetov

Komentáre