Štýl

Tieto doplnky úplne zmenia váš vzhľad

"Každá shopaholička pozná ten pocit, keď si jednoducho musí niečo kúpiť. Ale čo? Skúste investovať do takýchto doplnkov."

Diana Vaculová, 9. februára 2015 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
keď vás kabát či bunda, ktoré nosíte, už prestávajú baviť, je na čase, aby ste oživili váš outfit. Ako? No predsa za pomoci doplnkov. Stačí, ak si zakúpite tie správne a nudu z vašich lookov vyženiete raz dva. Prinášame vám päť tipov, po ktorých sa oplatí siahať.

Oživte svoju hrivu


Nemusíte meniť farbu vlasov na to, aby ste oživili svoju hrivu. Stačia vám zaujímavé a trendy čelenky, spony či ozdoby. Zaručene zažiarite a okrem toho zmeníte váš inak stereotypný účes.
Foto: Jennyfer


Nikdy ich nie je dosť


Čoho? No predsa šálov. Pletené, látkové, farebné, hrubé, tenké, dlhé, jednoduché, zaujímavé či výrazné. Máte všetky vyššie spomenuté? Nevadí, aj tak sa jeden či dva navyše vždy zídu. Jednoducho šály sú tými najdôležitejšími doplnkami tejto zimy.
Foto: H&M


Elegantná a šik


Takou môžete byť vďaka trendy klobúkom. Ideálne v zemitých odtieňov, v závislosti od vašej farby vlasov. Blondínkam pristanú sivé, brunetkám zelenkavé, ryšavým čierne. Nemusíte sa však toho vôbec držať, hlavne aby ste sa cítili vo vašom klobúku dobre a aby sedel k tvaru vašej hlavy, no a to pri pohľade do zrkadla spozná každá.
Foto: F&F


Dáždnik, ktorý mení farbu


Vonku buď sneží, snehoprší alebo prší. A vy predsa určite nechcete, aby sa to podpísalo na vašom mejkape, vlasoch či oblečení. Preto by ste mali vlastniť dáždnik. No nielen tak hocijaký. Módni návrhári prišli so skvelým trendom. Dáždnik, ktorý pri kontakte s vodou zmení farbu do dúhových odtieňov. No nie je to skvelé?
Foto: Marks and Spencer


Koža


Kožené prvky skrátka len tak ľahko z rebríčka hitov neodídu. Keďže momentálne nie je počasie na koženú bundu, môžete vsadiť aspoň na kvalitné kožené rukavice. Verte nám, nielen, že vám vďaka nim bude teplo, no zároveň budete vyzerať trendy.
Foto: Reserved


ODPORÚČAME AJ:
Chystáte sa na hory? Týchto päť kúskov vám nesmie chýbať
Päť tipov, ako si poradiť s plesom na poslednú chvíľu
Zľavy opantali nákupné centrá: Tieto kúsky musíte mať
Urobte si dokonalý účes za pomoci obyčajných čiernych sponiek
Červená je farbou tejto sezóny. Doplňte si šatník

Komentáre