Štýl

Päť novoročných predsavzatí, ktoré by si mala dať každá žena

"S novoročnými predsavzatiami to nie je vždy ľahké. Aj keď si už nájdete niečo, čo by ste v novom roku skutočne chceli zmeniť, nie vždy sa vám to podarí dodržať. "

Diana Vaculová, 7. januára 2015 8:00
Brazílska modelka Gisele Bündchenová predvádza kreáciu módnej značky Colcci zo zimnej kolekcie Foto: TASR/AP


My vám prinášame päť tipov na novoročné predsavzatia, ktoré by ste si mali vziať k srdcu.

1. Posvietim si na svoj šatník


V novom roku odporúčame každej žene, aby preriedila svoj šatník. Veríme, že tam máte kopec zbytočných vecí, ktoré už niekoľko rokov nenosíte a tiež mnoho vecí, na ktoré ste zabudli, že vôbec máte. Mali by ste však myslieť aj na budovanie vášho šatníka. A pod budovaním máme na mysli to, že bude obsahovať základne kúsky – ako napríklad béžový trenčkot, biela košeľa, čierne mini šaty, kvalitné džínsy či kašmírový sveter. S týmito kúskami sa totiž vynájdete v každej situácii.

2. Budem experimentovať


Napriek tomu, že je skutočne dôležité mať isté základy šatníka, ktoré nikdy nezradia, mali by ste občas aj zaexperimentovať. Dať šancu všetkým farbám, nezabúdať však ani na bielu či čiernu, vyskúšať niečo, na čo ste doteraz nemali odvahu či skúsiť nečakané kombinácie. Prečo nie?

3. Zaobstarám si dizajnový šperk


Každá žena by mala mať aspoň jeden. Nejde o žiadnu prestíž, ale o to, že dizajnové šperky nie sú len kusy kovu, sú to doplnky, ktoré majú svoj príbeh a môžu perfektne vystihnúť aj ten váš. Takže, ak vám ho zatiaľ ešte nik nezaobstaral, nevadí, kúpte si ho samé.
Modelka predvádza šperky. Foto: TASR/AP


4. Budem sa obliekať pre seba


Mnoho žien má neskutočné množstvo skvelých nápadov na outfity, no boja sa. Čo by povedalo okolie, ich známi alebo dokonca ich muž či priateľ. Na to prosím vás, v novom roku, zabudnite. Myslite v prvom rade samé na seba a buďte samé sebou, pretože to je to, čo je na vás najkrajšie.

5. Zabudnem na svoje módne tabu


Aj vy máte kúsky, ktorých sa straníte? Máte pocit, že vám nepristanú, že vás rozťahajú, že jednoducho nebudú lichotiť vašej postave? A vyskúšali ste si ich už niekedy? Hoc aj v kabínke v obchode či len doma pred zrkadlom? Nie? Tak toto bude pre vás novoročná výzva. Pretože to, že sa vám niečo nehodí môže byť a často i je zakotvené len vo vašej hlave, v skutočnosti v tom vyzeráte fantasticky a je ohromná škoda to nenosiť.

ODPORÚČAME AJ:
Päť beauty zlozvykov, ktorým by ste mali dať červenú
Ženy z celého sveta radia, ako byť krásna: Triky žien spoza hraníc
Burdž Chalífa je už päť rokov najvyšším mrakodrapom sveta
Chystáte sa na lyžovačku? V Dolnom Rakúsku si príde na svoje každý
Päť škodlivých návykov, ktorých by ste sa mali v roku 2015 zbaviť

Komentáre