Štýl

Chystáte sa na hory? Týchto päť kúskov vám nesmie chýbať

"Aj keď si možno väčšina z vás povie, že na hory vám do výbavy postačia len lyže či snowboard, myslíme si, že by ste nemali zabúdať ani na tieto kúsky. Inšpirujte sa spolu s nami."

Diana Vaculová, 6. februára 2015 10:00
Na ilustračnej snímke lyžiar počas lyžovačky na Martinských holiach. Foto: TASR - Pavol Ďurčo

Azda jedno z najväčších pozitív na zime je príležitosť na lyžovanie. Alebo aspoň nejaký ten výlet na hory. Krásna príroda, všade navôkol biela pokrývka. Ešte predtým, než vyrazíte, si však zabaľte do svojich kufrov tieto kúsky.

Slnečné okuliare


Zdá sa vám to smiešne? Tí, čo chodia na zimné dovolenky, by vám o tom vedeli rozprávať. Áno, počas lyžovačky máte síce na sebe špeciálne lyžiarske okuliare, no nezabúdajte ani na to, keď si budete chcieť napríklad na chvíľu oddýchnuť dole v bufete. Slnko na horách je oveľa agresívnejšie, a preto by ste si mali chrániť váš zrak.
Foto: Reserved

Štýlová bunda


Keď na chvíľu odložíte lyžiarsku bundu, potom by ste sa možno mohli prezliecť do takej, ktorá zahreje a ešte aj vytvaruje vaše krivky. Zíde sa vám napríklad pri večernej prechádzke alebo jednoducho do zálohy, pretože nie je nič horšie, ako byť na horách bez teplého oblečenia.
Foto: Desigual


Športová taška


Zabudnite na šik kabelky, ktoré máte doma. Na hory si vezmite športovú tašku, najlepšie v neutrálnych odtieňoch, ktorá je oveľa praktickejšia. Jednak je ľahšia, a keďže nemá taký pevný tvar, ako bežné kabelky, zmestíte toho do nej oveľa viac.
Foto: H&M


Tie správne doplnky


Šperky nechajte doma a na hory si vezmite radšej štýlové, no hlavne teplé šály, rukavice a čapice. Odporúčame aspoň po dvoch. Toto sú totiž presne tie doplnky, ktoré vám na lyžovačke nesmú chýbať. Budete in a bude vám teplo.
Foto: Marks and Spencer


Nepremokavé topánky


Na cestu, na prechádzku, na večeru. Pokojne vsaďte na športové trendy, hlavné však je, aby boli z materiálov, ktoré len tak ľahko nepremoknú. Takže milé dámy, zabudnite napríklad na semiš. Ten bude vyzerať šik k midi sukni, no na hory by to bola zbytočná investícia.
Foto: Jennyfer


ODPORÚČAME AJ:
Päť tipov, ako si poradiť s plesom na poslednú chvíľu
Zľavy opantali nákupné centrá: Tieto kúsky musíte mať
Urobte si dokonalý účes za pomoci obyčajných čiernych sponiek
Chcete mať pery, ktoré bude chcieť bozkávať každý muž? Inšpirujte sa
Pomarančové desatoro: Vďaka týmto tipom budete stále krásne

Komentáre