Štýl

Dajte zelenú tapetám v každej izbe

"Niekedy stačí tak málo, aby vaša domácnosť dostala nový vzhľad. Jednou z ekonomických a praktických možností je použiť tapetu. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 20. októbra 2022 8:14
Ilustračné foto Foto: Nostre.sk
Ak ste už dlhšie pozerali po tapetách, máme pre vás niekoľko tipov do každej izby. Tapetu totiž môžete použiť nielen v obývacej izbe, ale aj v pracovni či kúpeľni.

Obývacia izba
Na vytvorenie zaujímavého detailu vyberte jednu stenu a tú otapetujte. Čo tak mať obývaciu izbu ako v džungli, plnej veľkých palmových a banánových listov? Môžete mať taktiež izbu, ktorá bude pripomínať rozkvitnutú lúku a vy budete doslova cítiť vôňu kvetov. To všetko je možné s výberom správnych tapiet.

Spálňa
Ideálnou stenou na vytapetovanie v spálni je tá za čelom postele. Kombinácia jednoduchého čela a výraznej tapety so vzorom alebo aj bez pôsobí veľmi štýlovo. Do takej spálne sa budete po celom dni v práci tešiť ešte viac.

Kuchyňa
Čo keby vás okrem dobrej kávy ráno nabudil pohľad aj na pestrofarebnú tapetu? Môžete si vybrať geometrické tvary v sviežich farbách, ktoré urobia vaše ráno veselšie.

Pracovňa
Tapeta nemusí byť len jednofarebná alebo s neurčitým motívom. Vašu pracovňu môže zdobiť tapeta s mapou sveta, lesom či piesočnou plážou. Správnym výberom môžete dokonca zvýšiť vašu produktivitu a znížiť stres.

Kúpeľňa
Máte v kúpeľni nevyužitý kút, ktorý zíva prázdnotou? Otapetujte ho. Vyberte si motív s relaxačnou atmosférou a kúpeľňa sa razom môže zmeniť na wellness centrum priamo u vás doma. Mnohé tapety majú povrchovú úpravu vhodnú aj do vlhkého prostredia, preto ani tapeta v kúpeľni už nemusí byť problém.

Detská izba
Toto je široká téma a množstvo vzorov, farieb a motívov vám dáva priestor vytvoriť vašim ratolestiam originálnu a hravú detskú izbu.

Tapety v každej izbe
Ak ste sa práve rozhodli, že tapetám dáte šancu, navštívte www.nostre.sk, kde nájdete veľký výber tapiet naozaj do každej izby. Stačí si vybrať a môžete mať za krátky čas nový a štýlový priestor.

Komentáre