Štýl

Čo je „must have“ tohto leta? Predsa prstienky na nohu

"Ak chcete byť nadchádzajúce horúce mesiace naozaj trendy, neostáva vám nič iné, ako dať do poriadku i svoje nôžky. "

Eva Frantová, 6. júna 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Krásne ruky s upravenou manikúrou nikdy nevyjdú z módy. Ak však chcete byť nadchádzajúce horúce mesiace naozaj trendy, neostáva vám nič iné, ako dať do poriadku i svoje nôžky. A to doslova.

V prvom rade ide o naozaj dokonalú manikúru. Farbami tohto leta sú samozrejme odtiene červenej, no i nezvyčajné metalické odlesky modrej, zelenej, zlatej či striebornej. Okamžite preto utekajte do obchodu pre váš obľúbený odtieň a potešte svoje nôžky novým vzhľadom.

Porque queremos el Veranito entre nosotras ya mismo anillos midis! #memecool #SpringSummerMeme #springsummer2016 #ss16 #rings #footrings

Fotka uverejnená používateľom Me-me Accesorios (@memeaccesorios_),




Samotný lak však samozrejme nestačí. Ak chcete byť naozaj trendy, ozdobte vaše nôžky prsteňmi určenými práve na prsty na nohách. Sú síce malé, no účel splnia dokonale. Upútať pozornosť počas dlhých letných večerov sa vám podarí práve takto.

Goodnight #dayoff #night #sweetdreams #instafooty #picture #rings #footrings #sleepinstyle

Fotka uverejnená používateľom @roxieslifestyle,




Ak sa vám však ešte stále niečo žiada, skúste šperky skombinovať s metalickým tetovaním. Nič nie je predsa krajšie ako žiariace ozdoby, ktoré sa na vašich nôžkach budú pri správnej starostlivosti vynímať ešte dlho po aplikácii.

Summertime V I B E S #ShopAthalias #Beach #Sand #LosAngeles #MiLa #PureMichigan #metalictattoos #FlipFlops #Sunshine #sandbetweenmytoes

Fotka uverejnená používateľom Athalia Boutique (@athaliaboutique),




Tip na záver: Ak zvolíte rovnakú farbu laku na rukách i nohách, zaručene sa stanete bohyňou už prvej letnej party. To vám garantujeme.

ODPORÚČAME AJ:
Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi
Ako dosiahnuť matný odtieň laku? Jednoducho
Zafarbil vám dezodorant oblečenie? Nemusíte ho vyhodiť
Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

Komentáre