Štýl

Baby hair prichádzajú do módy: Čo na ne hovoríte vy?

"Módne prehliadky sa zapĺňajú modelkami, ktoré takzvané detské vlásky vystavujú na obdiv. Aký vzťah k nim máte vy?"

Eva Frantová, 26. októbra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Celé storočia sme krátke vlásky vyrastajúce na čele schovávali, aby ich vôbec nebolo vidieť. Nenávideli sme ich, pretože nám ustavične kazili uhladený účes, o ktorý sme sa tak neskutočne snažili. To je však už dávno minulosťou. Módne prehliadky sa zapĺňajú modelkami, ktoré takzvané detské vlásky vystavujú na obdiv. Aký vzťah k nim máte vy?

Ako malé dieťa


Ak si nie ste istá, ako vôbec môžu tieto neposlušné kratučké výrastky pôsobiť módne, máme pre vás zopár trikov. Jedným z nich je nechať ich voľne povievať, doslova tak, ako vám narástli. Vráťte sa do detských čias a užívajte si slobodu, ktorú vám „baby hair“ ponúkajú. Nemusíte byť za každú cenu perfektná, to predsa nie je nikto.

Jednoducho ich zvlnte


Kratučké a jemné detské vlásky, ktoré vám skrášľujú čelo sa jednoducho dajú zmeniť na niečo nezvyčajné. Chyťte do ruky kulmu a vytvorte z nich zázračné vlny, ktoré následne upravte podľa vašich predstáv. Je to naozaj jednoduchý a rýchly proces, keďže tieto nové vlásky sú jemné a neskutočne prispôsobivé.

Len trošku gélu a je to


Ak sa vám ani jedna alternatíva nepáči, vyskúšajte si ich jemne povyťahovať na úroveň čela, použiť trošku gélu a uhladiť ich najviac, ako dokážete. Tento typ úpravy detských vláskov síce nie je tou najvyhľadávanejšou voľbou, stojí však za vyskúšanie. Vy sama musíte vedieť, čo sa vám najviac hodí a páči. A aby ich úprava bola pre vás čo najjednoduchšia, prinášame vám krátky návod.



ODPORÚČAME AJ:

Ako oživiť kabát z minulej sezóny? Jednoducho
Prší, prší len sa leje? Noste trendy dáždnik
Viac než len bio: Vyskúšajte kozmetiku pre vegánky
Túto jeseň vládnu matné rúže: Ktorý sa k vám najviac hodí?

Komentáre