Hudba a film

Speváčka Karmen Pál-Baláž predstavila novú skladbu V tento deň

"Rovnako ako pri skladbe Dám si šancu i táto novinka je výsledkom vydarenej spolupráce so známymi autormi Kamilom Peterajom, Martinom Kavuličom a producentom Adamom Ilyasom Kurucom."

TASR, 13. júla 2024 8:31
Karmen Pál-Baláž, archívna snímka. Foto: TASR Pavol Zachar

Speváčka Karmen Pál-Baláž predstavila novú skladbu V tento deň. Spolupracovala pri nej s osvedčenou autorskou dvojicou, hudbu zložil Martin Kavulič, text napísal Kamil Peteraj. Pieseň dostala už aj pôsobivý videoklip, réžie a kamery sa ujal Ondřej Kudyn.

"Posledné obdobie som v sebe cítila málo motivácie a pozitívnych myšlienok, práve preto som sa rozhodla čo najskôr vydať túto pesničku. Som presvedčená, že ňou naladím na správnu vlnu okrem seba aj ostatných, ktorí zažívajú podobné obdobie. Život treba žiť naplno dnes a netreba nechávať a odkladať skutky na zajtra. Zmenu treba spraviť hneď v túto chvíľu a pohnúť sa vpred. Skladba V tento deň je presne o tom," uviedla pre TASR speváčka.

Rovnako ako pri skladbe Dám si šancu i táto novinka je výsledkom vydarenej spolupráce so známymi autormi Kamilom Peterajom, Martinom Kavuličom a producentom Adamom Ilyasom Kurucom.



"Ešte nedokončenú verziu textu od Kamila Peteraja sme s ním dotvárali na diaľku cez telefón, priamo z Martinovho štúdia. Zavolali sme si a behom pol hodinky sme vykomunikovali chýbajúce časti k pesničke a mohli sme sa pustiť do nahrávania. Bolo to celkom zábavné a utvrdilo ma to v tom, že všetko je možné, len treba chcieť," dodáva Karmen.

"Nájsť pozitívny prístup k životu nie je vždy ľahké, ale umenie vedieť prekonať prekážky nás robí silnejšími. V tento deň je vitálna a energetická skladba, do ktorej sa Karmen riadne 'oprela' a myslím, že výsledok je veľmi presvedčivý. Nestačí, ak vás povzbudzuje okolie, človek musí vedieť povzbudiť aj sám seba, naštartovať v sebe pozitívnu energiu a nebáť sa výziev, ktoré život prináša," doplnil pre TASR Peteraj.

"Túto pieseň som zložil už pár rokov dozadu, na svojho interpreta čakala už dlhšiu dobu. Som rád, že sa bude šíriť medzi ľuďmi v podaní jedinečnej interpretácie Karmen," hovorí Martin Kavulič.

V klipe si Karmen zahrala s kamarátkou z detstva Ester Banďošovou. Nakrúcali ho v krásnom prostredí lesov v okolí obce Bedřichov, kde zhodou okolností speváčka natočila aj svoj prvý videoklip k debutovému singlu Anjel.



Komentáre