Hudba a film

Slovenský Lovestream festival ohlasuje druhý ročník a zvučné mená

"Tretí augustový ponúkne v Bratislave-Vajnoroch tri dni skvelých koncertov, všetko to uzavrie v nedeľu jedna z najžiadanejších kapiel súčasnosti Imagine Dragons."

TASR, Webmagazin.sk, 3. marca 2023 12:39
Jedným z headlinerov tohtoročného Lovestream festivalu bude skupina Imagine Dragons. Foto: TASR Michal Svítok

Lovestream festival po úspešnom prvom ročníku v júni 2022, keď v Bratislave vystúpili Red Hot Chili Peppers aj Dua Lipa, ani v druhom ročníku nepoľavuje v počte hviezd na jednom festivalovom mieste. Fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť okrem už skôr ohlásených Imagine Dragons na mená ako The Killers, Editors, Jason Derulo, Martin Garrix, Michael Patrick Kelly, Jessie Ware či Rag'n'Bone Man, pritom zoznam účinkujúcich ešte stále nie je konečný. TASR informoval PR manažér Ján Kakaščík.

Augustový víkend 18. - 20. augusta ponúkne v Bratislave-Vajnoroch tri dni skvelých koncertov, všetko to uzavrie v nedeľu jedna z najžiadanejších kapiel súčasnosti Imagine Dragons, v sobotu dvakrát ocenený svetový DJ roka Hardwell a prvý deň festivalu americká rocková skupina The Killers.
Na druhý roční Lovestream festivalu prídu do Bratislavy aj The Killers. Foto: TASR/AP

Rôznorodosť piatkového programu (18. 8.) festivalu potvrdzujú aj ďalší účinkujúci, tento rok už štvrtýkrát korunovaný DJ roka číslo 1. - holandský house DJ Martin Garrix, vlastným menom Martijn Garritsen, britský indie-rockový kvartet Alt-J, ďalší brit Rag'n'Bone Man, ale aj belgický sólový umelec Max Colombie, známejší pod pseudonymom Oscar and the Wolf.
Tretí augustový víkend uvidíme v Bratislave aj súčasnú hviezdu popmusic Jasona Derulo. Foto: TASR/AP

Sobota (19. 8.) bude prevažne v tanečnom rytme, keďže ju zakončí DJ Hardwell, no ešte pred ním si príde na svoje hlavne nežnejšie fanúšikovské zázemie, pretože festival privíta na svojom pódiu aj amerického speváka, textára a tanečníka menom Jason Derulo, ktorý určite prinesie "miamský" temperament a ponúkne svoju šou plnú hitov ako Acapulco, Love not war, Wiggle, In my head a mnoho ďalších. Už skôr oznámený Alvaro Soler je zárukou výbornej tanečnej zábavy.
Slovenskú hudobnú scénu zastúpi aj Celeste Buckingham. Foto: TASR Branislav Račko

V nedeľnom programe (20. 8.) sa na hlavnom pódiu predstavia aj zástupcovia domácej scény, medzi nimi Celeste Buckingham v sprievode skupiny King Shaolin. Najväčšie pódium festivalu bude patriť jednému z aktuálne najhranejších interpretov súčasnosti u nás, írskemu skladateľovi, spevákovi a textárovi menom Michael Patrick Kelly, ktorého hity ako Beautiful Madness či Throwback určite potešia nielen všetkých verných fanúšikov. V zostave účinkujúcich nechýbajú ani Editors z Birminghamu a veľkolepé finále obstará skupina Imagine Dragons.

“Verím, že sme potešili viacerých slovenských fanúšikov, za veľkými menami už nemusia cestovať, ale vychutnajú si ich doma na Slovensku," uviedla zakladateľka a organizátorka festivalu Silvia Nemčovičová.





Komentáre