Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Kým prišla búrka a Mrakodrap

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 12. júla 2018 8:00
Záber z filmu Kým prišla búrka. Foto: forumfilm

Kým prišla búrka


Tami Oldham (Woodley) a Richard Sharp (Claflin) sú dobrodružné povahy. Vďaka náhode sa stretli, zamilovali sa a teraz si užívajú jeden druhého. Obaja milujú plavbu po mori a preto sa vo dvojici vydajú na dlhú cestu krížom cez oceán. Netušia, že sa blíži jeden z najsilnejších hurikánov v histórii ľudstva. Keď sa búrka upokojí, Tami sa preberie a zistí, že Richard je ťažko zranený a ich loď v troskách. V beznádejne zúfalej situácii musí Tami pozbierať všetky svoje sily, aby zachránila seba a jediného muža, ktorého kedy milovala. Film KÝM PRIŠLA BÚRKA je nezabudnuteľný príbeh o nezdolnosti ľudského ducha a ohromnej sile lásky, nakrútený podľa skutočných udalostí.

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka


V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…



Mrakodrap


Dwayne Johnson s prehľadom najväčšej akčnej hviezdy súčasnosti, vyráža do smrtonosnej pasce, aby v nej prežil sklenené peklo a zachránil svoju rodinu. Mrakodrap je čistý akčný thriller, po ktorom si budete vážiť, že stojíte chodíte po rovnej zemi.

Komentáre