Hudba a film

IMT Smile vydá na záver roka album ŽIVOT ČLOVEKA v roku 2022

"Okrem živých nahrávok prinesie album nové verzie hitov a novinky, ktoré skupina stihla nahrať počas naozaj veľmi rušnej koncertnej sezóny."

TASR, 24. októbra 2022 14:36
Skupina IMT Smile. Foto: Stana Topolská

Album Život človeka v roku 2022 prinesie ohliadnutie skupiny IMT Smile za rokom 2022, ktorý ide do finále. Skupina si v tomto roku pripomenula svojich 30 rokov od svojho vzniku, a pri tej príležitosti vydala špeciálny box s názvom 30x30. Práve ten sa dočkal uvedenia do života na Dobrom Festivale v Prešove počas koncertu IMT Smile. Na domáce pôde, neďaleko miesta, kde pred 30timi rokmi skupina začínala. Okrem toho si prevzala ocenenie v podobe „platinového albumu“ za album Srdce Rozum Boulevard.
Ivan Tásler pri preberaní "platinového albumu" za album Srdce Ruzum Boulevard. Foto: Peter Ivan

A práve na tomto koncerte vznikla Live verzia skladby NIEKTO AKO KRÁĽ LIVE 2022. Okrem živých nahrávok prinesie album Život človeka v roku 2022 nové verzie hitov a novinky, ktoré skupina stihla nahrať počas naozaj veľmi rušnej koncertnej sezóny. Album je pripravený nielen v digitálnej a CD podobe, ale aj ako čoraz obľúbenejšia LP a vydanie je naplánované na 7.11.2022.


Komentáre