Hudba a film

IMT Smile prinášajú vianočnú pieseň V LETE....

"Ide o titulnú skladbu pre nový film od Evity Twardzik, ktorý sa dostane do kín na Valentína 2022 s názvom V lete ti poviem, ako sa mám."

TASR, 29. novembra 2021 14:10
Skupina IMT Smile. Foto: Stana Topolská

Skupina IMT Smile prináša vianočný hit s názvom V LETE.... Ide o titulnú skladbu pre nový film od Evity Twardzik, ktorý sa dostane do našich kín na Valentína 2022 s názvom V lete ti poviem, ako sa mám. Po úspešnej spolupráci na filme Príliš osobná známosť, sa tak k nám dostáva nová pieseň s vianočným nádychom od IMT Smile.

„Hudba k piesni mi napadla asi deň pred prvým stretnutím s Evitou a Oľgou, niekedy v máji ešte pred tým, ako som videl film. A vnútorne som cítil, že je to tá pravá pieseň pre tento film. Text napísal Vlado Krausz, pri otázke, že či má byť vianočný som mu povedal že len tak trochu, skôr pocitovo:), tú atmosféru mu skôr dodávajú ukážky z filmu, a aktuálne ročné obdobie“ hovorí Ivan Tásler.

Spojenie dvoch úspešných značiek si pochvaľuje aj Oľga Núñezová zo spoločnosti Nunez NFE: “Spolupráca na predošlom filme bola skvelá a preto sme oslovila Ivana znova, pretože kombinácia značiek IMT Smile a Evity funguje a baví nás”, dodala. Videoklip ku skladbe sa natáčal priamo pri tvorbe skladby V LETE..., ale uvidíte v ňom exkluzívne aj prvé zábery z filmu V lete ti poviem, ako sa mám. “Krédo tohto filmu je - priatelia sú rodina, ktorú si vyberáš. A v tomto duchu sa nesie aj naša spolupráca s IMT Smile, pretože chlapcov považujeme za súčasť našej rodiny”, hovorí o filmovej skladbe Evita.


„Touto skladbou sme vlastne začali aj práce na novom albume IMT Smile. Ten by sme chceli vydať niekedy na konci leta budúceho roka“ dodáva Ivan. Aktuálny album SRDCE ROZUM BOULEVARD vyšiel v máji tohto roka.

Film V lete ti poviem, ako sa mám má namierené do našich kín na Valentína 2022. V hlavných úlohách: Tereza Kostková, Petra Vajdová, Dominika Morávková, Dana Rogoz, Andreea Vasile, Simona Babčáková, Soňa Norisová, Marián Miezga, Ján Koleník, Ondřej Sokol, Martin Hoffman, Jaroslava Plesl a Pavel Bartos

Komentáre