Hudba a film

Dnes i môžete online pozrieť Othella v Štátnej opere v B. Bystrici

"Návštevník online pokračuje v záznamoch najúspešnejších inscenácií slovenských umeleckých scén. Za cenu jednej vstupenky ich môžete sledovať s celou rodinou."

TASR, 26. januára 2021 13:01
Na snímke sólisti Štátnej opery v Banskej Bystrici Martina Hochelová a Dušan Šimo v predstavení Othelo. Foto: TASR Dušan Hein

Na portáli Návštevník online si dnes môžete pozrieť ocenenú inscenáciu talianskej opery Othello Gioachina Rosinniho v podaní súboru Štátnej opery v Banskej Bystrici. Ide o operu v troch dejstvách v talianskom jazyku, za ktorú členovia Štátnej opery získali vlani ocenenie Divadelné DOSKY. Predstavenie bude vysielané online dnes, 26. januára o 19tej hodine. Cena jednej vstupenky je 7 eur.

Návštevník online pokračuje vo vysielaní najúspešnejších divadelných a hudobných projektov. Takmer denne môžete vidieť predstavenia Slovenského národného divadla, Štátneho divadla Košice, divadla Nová scéna, Štátnej opery Banská Bystrica, SĽUKu, umeleckého súboru Lúčnica, Štátneho komorného orchestra v Žiline, či tanečného divadla Ifjú Szivek.
Dirigent Marián Vach a účinkujúci - Jarmila Balážová, Peter Malý, Zi-Zhao Guo s ocenením Divadelné DOSKY 2019, Tomáš Dedič, Mariana Hochelová, Dušan Šimo, Ivan Zvarík a Karol Kurtulík. Foto: Zdenko Hanout


Komentáre