Hudba a film

Cibula Fest 2024 pridáva COOL arénu a bonusový warm-up večer

"Počas ďalších dní sa na pódiu COOL arény objavia ďalšie veľké mená slovenskej hudobnej scény, medzi nimi aj slovenský Avicii Mark Dann, DJ Milan Lieskovský či DJ EKG. "

TASR, 13. júna 2024 13:18
Na archívnej snímke publikum na Cibula feste. Foto: TASR Martin Palkovič

Známy festival Cibula Fest si toto leto pripíše jubilejný 15. ročník. Na hlavnom pódiu sa v termíne 18. - 20. júla vystriedajú desiatky kapiel a interpretov. Medzi nimi bude kapela Kryštof, ktorá na Slovensku odohrá jediný koncert v tomto roku práve v Holíči i ďalší českí interpreti - Michal David, Pokáč, skupiny Mirai, Walda Gang, Jelen. Z domácich to budú IMT Smile, Katka Knechtová, Panoptiko a ďalšie formácie.

Po ročnej pauze sa na festival vracia aj obľúbená COOL aréna, kde si na svoje príde najmä mladšia festivalová generácia. Tá prinesie skvelý program už v stredu 17. júla, kedy bude zrejme najväčším lákadlom raper Kali. COOL aréna bola neodmysliteľnou súčasťou festivalu dlhé roky. V minulom roku organizátori od nej upustili, no verní fanúšikovia si ju vypýtali späť. Pridaním warm-upového večera sa tak program festivalu rozšíri až na 4 dni. Už v stredu 17. júla sa v krytom veľkoplošnom stane predstavia raper Kali, hudobný projekt Malalata, raper Nigi Nap a DJ Andel. Počas ďalších dní sa na pódiu COOL arény objavia ďalšie veľké mená slovenskej hudobnej scény, medzi nimi aj slovenský Avicii Mark Dann, DJ Milan Lieskovský či DJ EKG.

"Mnohí naši návštevníci boli zo zrušenia COOL arény minulý rok sklamaní. Rozhodli sme sa ju na festival vrátiť. A pridanie bonusového warm-up programu je dôkazom, že Cibula Fest je jedným z najstabilnejších festivalov na Slovensku. Navyše, 15. ročník si zaslúži niečo špeciálne, preto sme zaradili do programu ešte jeden deň ako bonus, takže si ju môžu návštevníci užiť o deň dlhšie. Majitelia trojdňových permanentiek majú warm-upový večer zadarmo. A tí, ktorí sa rozhodnú prísť iba v stredu, budú z ceny vstupenky na tento večer veľmi milo prekvapení," hovorí organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Komentáre