Hudba a film

City Fest v Žiari nad Hronom privíta známe tváre aj nové talenty

"V programe tohtoročného festivalu vystúpia kapely Sokoly, Orchester Jeana Valjeana, skupina Medial Banana, Hex, Para, Heľenine oči aj Agáta Reunion."

TASR, 10. júna 2024 18:16
Na snímke koncert skupiny Helenine Oči. Foto: TASR - Veronika Mihaliková

V poradí 17. ročník City Festu, ktorý sa bude v žiarskom Parku Štefana Moysesa konať 10. augusta, privíta známe mená z domácej aj zahraničnej hudobnej scény, ale aj nové talenty. Informovalo o tom Mestské kultúrne centrum (MsKC) v Žiari nad Hronom, ktoré podujatie organizuje.

"Festival sa pýši hviezdami nabitým programom, ktorý sľubuje, že aj tento rok bude nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých účastníkov," uviedli organizátori. V programe tohtoročného festivalu vystúpia kapely Sokoly, Orchester Jeana Valjeana, skupina Medial Banana, Hex, Para, Heľenine oči aj Agáta Reunion. V nočných hodinách sa o zábavu postará raper Separ a kapela Bijouterrier.

"Návštevníci sa môžu tešiť aj na nové talenty, ktoré dostanú príležitosť ukázať svoje schopnosti pred širokým publikom," dodalo MsKC. Na festivale nebude chýbať gastrozóna, rýchla pivná zóna, nafukovacie atrakcie pre deti a bohatý sprievodný program plný prekvapení.

Žiarsky City Fest je jednou z najväčších hudobných udalostí v regióne. Každoročne priláka tisíce návštevníkov z celého Slovenska, ale aj zo zahraničia.

Komentáre