Hudba a film

BuranoWski prichádza s novým albumom Lúč

"Tomáš Buranovský ako BuranoWski prichádza s debutovým albumom, ktorému dal názov Lúč."

TASR, 6. mája 2020 9:22
Bez popisu Foto: TASR


Pomenoval ho podľa svojej najúspešnejšej skladby, ktorá sa svojho času stala najhranejšou piesňou v slovenských rádiách. Aktuálnym singlom je pieseň Súboj. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Bez popisu Foto: TASR


Album vychádza pod značkou Universal Music a ponúka celkom trinásť piesní, ktoré vznikali postupne od roku 2017. Sú nimi Lúč, Iba s Tebou, Tak sa pýtam, Možno, Starý otec, Každý deň, .com, Žena, Rátaj s tým, Koľko mame dní, Sám sebou, Súboj a Chceme viac.
„Aj keď album vychádza v tomto zvláštnom období, neodzrkadľuje len pár dní či mesiacov. Je výsledkom takmer trojročnej práce v štúdiu i mimo neho. Nakoľko som autorsky podpísaný pod všetky skladby, vnímam tento album veľmi osobne. Do textov a do piesní som preto vložil všetky dôležité momenty, ktoré som mal potrebu takto zaznamenať. Pri piesňach som sa snažil vnímať aj svoje okolie, pocity, nálady a emócie ľudí, ktorí ma obklopujú a opísať naše životy mojim jazykom. Chcel by som im všetkým poďakovať nielen za inšpiráciu, ale aj za trpezlivosť, ktorou sa počas tvorby tohto albumu museli obrniť. Verím, že tento album bude patričnou odmenou za ich podporu,“ uviedol k vydanej novinke BuranoWski.

Komentáre