Hudba a film

Bratislavské Štúdio L+S bude hrať aj v lete

"Potom, čo všetky divadlá pre koronu predčasne ukončili sezónu, budú niektoré hrať aj počas letných prázdnin. Aj Štúdio L+S."

TASR/Webmagazin.sk, 5. júla 2020 19:39
Milan Lasica a Milan Kňažko v predstavení Rybárik kráľovský, ktoré budú môcť návštevníci divadla vidieť aj počas letných prázdnin. Foto: Facebook Štúdia L+S

Už začiatkom marca sa pre všetky divadlá na Slovensku kvôli opatreniam súvisiacim s korona vírusom predčasne skončila aktuálna divadelná sezóna. Niektoré z nich sa rozhodli, že sa otvoria divákom netradične počas letných prázdnin.

Bratislavské Štúdio L+S už oznámilo program letných predstavení a k dispozícii sú aj vstupenky. Mimoriadnu letnú sezónu odštartuje 21. júla predstavením hry anglického dramatika Williama Douglasa-Homea Rybárik kráľovský s Emíliou Vášáryovou, Milanom Lasicom a Milanom Kňažkom.

Do konca augusta plánuje Štúdio odohrať 13 predstavení. Okrem Rybárika kráľovského aj Listy Emilovi, Skaza Titaniku, Na fašírky mi nesiahaj, 69 vecí lepších než sex a ďalšie. V plánovanom letnom programe je aj koncert Peter Lipa "fíčuring" Milan Lasica.

Komentáre