Hudba a film

Adam Pavlovčin alias Adonxs vydáva tretí singel Cold Summer

"V prípade Cold Summer ide o emotívnu baladu, ktorá reflektuje na emocionálne najchladnejšie leto spevákovho romantického života. "

TASR, 21. októbra 2022 11:07
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Adam Pavlovčin alias Adonxs vydáva po hitoch Moving On a Game svoj tretí singel s názvom Cold Summer, ktorý ako posledný predznamenáva novembrové vydanie jeho debutového albumu. Hudbu zložil Oliver Fillner, text napísal samotný spevák. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

V prípade Cold Summer ide o emotívnu baladu, ktorá reflektuje na emocionálne najchladnejšie leto spevákovho romantického života. Skladba je textovo a hudobne obnažená a upriamuje pozornosť na silu Adonxsovho spevu s minimalistickým aranžmánom, ktorý vkusne doplňuje zvuk živého klavíra, basy a bicích. Adonxs na piesni spolupracoval opäť so svojím tímom producentov Oliverom Fillnerom, Marekom Rakovickým a master zastrešil Dave Kutch z amerického Mastering Palace.



Ku skladbe zároveň vychádza aj videoklip, natočený na film, ktorý je po trblietavom a dynamickom klipe Game, naopak, veľmi pokojný, esteticky minimalistický a navodzuje infantilnú atmosféru prostredníctvom detských tetovačiek, ktoré sa postupne objavujú na umelcovom tele. Na videoklipe pracovala pražská produkcia Closer na čele s Adonxsovým dvorným režisérom Jirkom Horenským.







Komentáre