Život

Dostali ste darček, ktorý nechcete? Vieme, čo s tým

"Po Vianociach niekedy nastáva sklamanie, keď dostaneme darček, ktorý nám nevyhovuje. "

Tomáš Kušnír, 31. decembra 2015 7:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/Roman Hanc
Obdobie predvianočného stresu ste prežili, na poslednú chvíľu kúpili knižné trháky a začali si užívať vianočnú atmosféru. Po celodennom vyváraní ste zasadli k štedrovečernému stolu a naplnili svoje brušká rôznymi pochúťkami. Oveľa viac ako na jedlo ste chceli vedieť, aké darčeky vás čakajú pod vianočným stromčekom. Niekedy to proste nevyjde, a darček sa "nepodarí".

Prvotný šok


Našli ste si balíček so svojím menom, otvorili ste ho a namiesto nadšenia sa vo vás objavili pocity sklamania. Ďalší pár hrubých ponožiek? Ak sa vám podarilo zakryť prvotné sklamanie, keď sa poriadne ochladí, určite teplé ponožky oceníte.

A čo ty?


Otázky o tom, čo ste dostali pod stromček bývajú po Vianociach dosť časté. Ak sa vám na ne nechce odpovedať, rýchlo sa opýtajte vy. Možno nie ste sám, kto sa z darčeka nepotešil, aj keď z každého by sme sa tešiť mali, veď bol kupovaný z lásky.

Posuňte to ďalej


Čo robiť s darčekom, ktorý nevyužijete? Má ostať ležať v skrini, v ktorej sú darčeky z minulých rokov? Určite ho nevracajte človeku, ktorý vám ho dal. Mohol by si to vysvetliť ako nevďačnosť a budúci rok nemusíte dostať nič. Nepraktickú vec predsa môžete využiť inak. Darujte ju niekomu inému. Pre niekoho to môže byť tým najlepším darčekom, a aj keď sa to považuje za neslušné, nikto o tom nemusí vedieť. Dajte pozor na to, aby tretia osoba nebola vaša spoločná známa. Mohli by ste si koledovať o poriadny trapas.



ODPORÚČAME AJ:
Najobľúbenejšie vianočné rozprávky: Popoluška alebo Mrázik?
VIDEO: Je ekologickejší umelý či živý vianočný stromček?
LIKE DŇA: Takto vyzerajú najškaredšie vianočné svetre
Pravá vianočná kombinácia rúžu a laku na nechty? Vieme, ako na to
Čižmy, ktoré túto sezónu musíte mať, siahajú až nad kolená

Komentáre