Život

Highlighty týždňa: Nová Miss Universe a Madonnin album Rebel Heart

"Minulý týždeň bol plný zaujímavých informácií. Na filmovom festivale ocenili slovenský film a Madonna vydala novú hudbu. "

Webmagazin.sk, 9. marca 2015 13:00
Na snímke víťazka 17. ročníka súťaže krásy Miss Universe SR Denisa Vyšňovská. Foto: TASR - Martin Baumann
Denisa Vyšňovská, 20-ročná študentka z Prievidze, sa stala Miss Universe Slovenskej republiky pre rok 2015. O víťazke 17. ročníka tejto prestížnej súťaže krásy rozhodla odborná porota pod vedením riaditeľky súťaže Silvie Lakatošovej. Titul prvej vicemiss si odnáša 23-ročná Anita Polgáriová z Rožňavy, druhou vicemiss je 24-ročná Dominika Zemanová z Bratislavy.



Film Žiť pre vášeň bodoval aj v zahraničí


Odovzdávanie cien ukončilo dva významné festivaly v Holandsku a Slovinsku, ktoré patria do Medzinárodnej aliancie horských filmov združujúcej 21 festivalov zo 17 krajín sveta. Slovenský dokument Žiť pre vášeň režiséra Pavla Barabáša zaujal porotu na obidvoch. Na festivale ocenili spolu tri filmy. Dve ceny ostali v Holandsku.

Madonna vydala nový album


Jedna z najúspešnejších speváčok posledných troch dekád a majiteľka ôsmich prestížnych cien Grammy vydala svoj dlhoočakávaný štúdiový album Rebel Heart. Základná verzia jej 13. štúdiového albumu obsahuje 14 piesní. Madonna na novom albume spolupracovala s ostrieľaným tímom, a tak medzi producentmi nájdeme napríklad Kanye Westa či Aviciiho.



Bruce Willis mieri na Broadway


Ilustračné foto Foto: TASR

Hollywoodska hviezda strieborného plátna Bruce Willis sa rozhodla pre debut na newyorskom Broadwayi, a to v úlohe spisovateľa Paula Sheldona v divadelnej adaptácii románu majstra hororových príbehov Stephena Kinga Misery. Predlohu scénickej podoby románu pripravil William Goldman. Réžiu divadelného predstavenia zverili Willovi Frearsovi.

ODPORÚČAME AJ:
Cestovateľ Miroslav Zikmund prichádza s dokumentom Století
Držiteľka Krištáľového krídla Magdaléna Rovňáková žije hudbou
Osem dôvodov, prečo je skvelé byť dvadsiatnikom
Speváčka Lenny vydáva nový singel Bones
Získala štyri tituly MISS: Denisa Vyšňovská prevalcovala súperky

Komentáre