Život

David Beckham oslavuje štyridsiatku: Toto ste o ňom nevedeli

"Svetoznámy futbalista David Beckham má dnes 40 rokov. Webmagazín sa pozrel na to, čo o známom Angličanovi nevie každý."

Tomáš Kušnír, 2. mája 2015 12:00
David Beckham prichádza na odovzdávanie prestížnych cien Britskej akadémie filmových a televíznych umení (BAFTA) v Londýne 8. februára 2015. Foto: TASR/AP
David Beckham sa narodil 2. mája 1975 v anglickom Leytonstone. Ako stredopoliar sa preslávil vo svete futbalu a neskôr sa z neho stala aj módna ikona. Pred dvomi rokmi, po piatich mesiacoch v tíme Paris Saint-German, ukončil svoju profesionálnu kariéru. Preslávil sa aj vďaka svoje manželke, módnej ikone Victorii Beckham.

Trpí OCD


Je to tak. David Beckham trpí Obsedantno-kompulzívnou poruchou. Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, prečo má obdivovaný futbalista toľko tetovaní, dôvodom je to, že je závislý od bolesti, ktorú spôsobuje ihla. Ďalším príkladom jeho poruchy môže byť to, že má doma tri chladničky – na jedlo, šaláty a nápoje.

Odišiel zo školy


Bývalý anglický futbalista odišiel zo školy ako šestnásťročný. Pýtate sa prečo? Dôvodom bol juniorský tím Manchester United. Za svoj prvý tím hral už ako osemnásťročný. Očividne sa mu to oplatilo, pretože David dnes patrí k najbohatším futbalistom na svete.

Victorii kúpil vinicu


Beckham, ktorý skončil dvakrát druhý v ankete FIFA Hráč roka, kúpil svojej manželke, Victorii Beckham, vinicu v oblasti Napa. Victoria a David, ktorí tvoria pár od roku 1997, sú veľkými milovníkmi vína. Vinica je otvorená iba pre rodinu a priateľov.

Prominentné kruhy


Idol žien z celého sveta, David, sa spolu so svojou manželkou veľmi často objavuje v spoločnosti známych osobností. Asi má na tom väčší podiel jeho manželka Victoria, ktorá sa preslávila skupinou Spice Girls. Hviezdny pár sa objavil na kráľovskej svadbe Kate a Williama. Krstnými rodičmi ich štyroch detí sú celebrity ako Elton John, Elizabeth Hurley či Eva Longoria.

Zdroj: boomsbeat.com

Niekoľko výrokov Davida Beckhama:
Každý, kto povie, že praví muži neplačú, nikdy nehral futbal s ozajstnou vášňou.
Stále, keď sa na seba pozriem, sa chcem zlepšovať.
Nikdy nezabudnem na to, odkiaľ som a kde sú moje korene. Nezáleží na tom, kde žijem. Som Angličan.
Slovo nemožné je iba veľké slovo od malých ľudí, pre ktorých je ľahšie žiť vo svete, ktorý dostali, než aby objavili silu, ktorú v sebe majú a zmenili ho.





ODPORÚČAME AJ:
Počuli ste už o teniskách, z ktorých vám vyrastie strom?
Negatívne myšlienky vás môžu zničiť. Zbavte sa ich
Nezabudli ste na jarnú očistu? Poradíme vám ako na to
Chcete zostať navždy mladí? Skúste meditáciu
Ochorenie žíl môže spôsobiť aj nedostatok vlákniny či pohyb po dlažbe

Komentáre