Život

Ako zaručene odplašiť muža

"Muži a ženy. Je medzi nimi mnoho rozdielov, no ešte viac podobností. Za niekoľko rokov, čo spolu žijú na Zemi, si už na seba zvykli."

Webmagazin.sk, 5. februára 2015 12:00
Herec Ronald Reagan objíma Virginiu Mayovú v scéne z komédie "The girl from Jones Beach". Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
O tom, že ženy na svojich chlapoch neznášajú rozhádzané ponožky, nesklopené dosky na toalete a nedotknuteľné egá, sa toho popísalo veľa. Prečítajte si päť vecí, ktoré muži nemajú radi na svojich nežnejších polovičkách.

1. Vulgárne a opité ženy


Nie je nič nechutnejšie, ako žena, ktorá vám nad ránom volá, nevie artikulovať a ešte si aj zanadáva, keď sa zrúti po dvoch krokoch na zem. Nadávky dámam do úst nepatria. Nadávať by nemali ani muži, ale keďže tí sú považovaní za tvrdších a drzejších, nejako sa to akceptuje. Alkohol je metla ľudstva a spiatočka pre všetkých chlapov. Tak, ako ženy nechcú mať nič dočinenia s pijanmi, rovnako sa žiadny chlap nechce pozerať na trosku. Pohár vínka s kamoškami nikomu neprekáža, ale hádzať do seba jedno poldeci za druhým, to sa jednoducho nehodí.

2. Keď príde na módu...


V obliekaní sa ženy bez pochýb vyznajú lepšie ako ich partneri. Štýl je veľmi subjektívny a každému sa páči niečo iné. Prienik vecí, ktoré by baby mali nechať v šatníku, tvoria nasledujúce kúsky.

Baleríny
Baby ich milujú, mužom sa veľmi nepáčia. Noha je v tom plochá, rozčapená a jednoduchá nepríťažlivá. Chodidlo v topánke na podpätku je viac sexy. Ženy si musia vybrať, či chcú byť sexy alebo sa cítiť pohodlne. Dá sa to aj spojiť – sandále alebo tzv. kristusky sú prijateľnejšie pre mužské oko.

Oblečenie neprimerané postave
Čo z toho, že máte krásne šaty, keď na ne nemáte postavu. Trocha súdnosti v tomto prípade nezaškodí. Aj dámy plnších tvarov sa dokážu obliecť pekne, mnohokrát lepšie, ako štíhle slečny, ktoré sa vedia všelijako dogabať.

Mužský štýl
Keď žena prestáva byť ženou. Posledné roky ženy nosia kúsky, ktoré by mali nechať svojmu chlapovi. Kravaty a motýliky – to teda nie! Dámska móda je dostatočné pestrá, aby tieto košeľové doplnky v obchode ignorovali.

3. Nekonečná romantika


Žiadnemu mužovi neprekáža vyraziť si na romantickú večeru, ani pozrieť si Titanic. Romantika 24-hodín denne je však neúnosná. Je známe, že ženy sú nekonečné romantičky a páni sú skôr realisti, ktorí nedávajú svoje city najavo. Radšej umyjú riad. Ženy by mali svoje romantické túžby vydeliť dvomi a muži by sa zase mali snažiť o trochu viac. Vtedy nastane harmónia. Hoci sú chlapi v knihách od Nicholasa Sparksa vykreslení ako nekoneční romantici, v skutočnosti to tak často nie je. Netreba však vešať hlavu, že váš partner je málo romantický. Milé dámy, najmä sa nezaoberajte myšlienkou, že „on vás nemá rád.“

4. Nadmerné líčenie


Kraslice sa spájajú s veľkonočnými sviatkami. Niektoré ženy to ale často preženú a samé potom vyzerajú ako z cirkusu. Mali by myslieť na staré známe „všetko s mierou.“ Babské triky ako napr. vytrhať si obočie a hneď si ho nakresliť, nepochopil ešte partner žiadnej z nich. Muži nepotrebujú vedľa seba ráno modelky, to iba ženy chcú byť tip top po otvorení očí. V jednoduchosti je krása by v dnešných časoch mohli zmeniť na „v jednoduchom líčení je krása.“ Trocha mejkapu a špirála budú určite stačiť.

5. Diagnóza: Komplikovaná!


Tá ich povaha, pomyslel si už nejeden chlap. Vedia, čo nechcú, ale nevedia, čo chcú. Prekáža im tisíc vecí, no nepovedia ani jednu. Radšej to držia v sebe, a potom je z toho boj, ktorý nikto nevyhrá. Veľkým problémom je aj to, že nežnejšie pohlavie má tendenciu veľmi si domýšľať, namýšľať a premýšľať. Áno, na druhej strane, pánom by nezaškodilo niekedy premýšľať o niečo viac a byť empatickejší, ale premýšľanie o všetkom je deštruktívne. Najhoršie hádky sú tie nevypovedané. Niekedy sa na to stačí iba vyspať. Možno v inej izbe ako váš partner.

ODPORÚČAME AJ:
Vybralo si vaše dieťa toho pravého? Osem znakov ako to zistiť
Viete kto najviac predstiera orgazmus? Budete prekvapení
Desať motivačných viet, bez ktorých sa cez skúškové nezaobídete
Päť jednoduchých krokov, ktoré obrátia vaše manželstvo o 180 stupňov
Rodičia verzus bezdetné páry: Ktorí sú šťastnejší?

Komentáre