Zdravie

Cieľ, ktorý láka svet

"„Idem do kúpeľov.“ Pri tejto vete sa už nikto neopýta na to, čo vám je."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 31. augusta 2021 10:41
Foto: Ensana Health Spa Hotels
Nemusí vám byť dohromady nič, ale jedno je isté – po návšteve najznámejších a najvyhľadávanejších slovenských kúpeľov a absolvovaní tradičnej kúpeľnej liečby vám bude o poznanie lepšie.

Dovolenkovať sa dá rôzne. Niekto prahne po dobrodružstve, niekto chce mať v nohách čo najviac kilometrov – no ruku na srdce, každý chce, aby mu po dovolenke bolo lepšie. Vieme, kde sa vám túto milú dovolenkovú tradíciu podarí naplniť do bodky.

Výhodou dovolenkových destinácií na Slovensku je najmä to, že sa tam môžete vybrať kedykoľvek. Jednou z tých vychytených je bezpochyby piešťanský Kúpeľný ostrov. Piešťany mali čo ponúknuť šľachte, maharadžom, vojenským či cirkevným hodnostárom, umelcom – ktorí na malebné miesta s geotermálnou vodou chodili odpočívať či čerpať inšpiráciu. Piešťany však odjakživa predstavovali i nádej pre obyčajných ľudí, ktorí už strácali vieru v to, že ich zdravotný stav sa môže zlepšiť.


Pobyt v hoteli Esplanade si rezervujte na webovej stránke siete Ensana

Ako bežal čas, nároky na komfort a servis sa zvyšovali. Úspech siete hotelov Ensana Health Spa Hotels tkvie najmä v tom, že meniacim sa nárokom slovenskej i zahraničnej klientely sa dokázali nie len prispôsobiť, no v mnohých ohľadoch predčiť ich očakávania.

Tip – top do poslednej hviezdičky
Exkluzívny, vzdušný, priestranný moderne zrekonštruovaný štvorhviezdičkový hotel Esplanade právom patrí medzi najvyhľadávanejšie ubytovacie kapacity na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. K hviezdičkám si prirátajte aj tradične vynikajúci servis, vďaka ktorému si hotely zo siete Ensana udržiavajú vysoké hodnotenia a priazeň návštevníkov.

Súčasťou hotela Esplanade je Balnea Health Spa – najmodernejšie kúpeľné a rehabilitačné centrum v stredne Európe a najlepšie kúpeľné stredisko na Slovensku. Je to miesto, kde ochotní profesionáli pracujú so vzácnymi darmi prírody – siričitou geotermálnou vodou, ktorá vyviera z hĺbky viac, ako 2000 m. a vzácnym bahenným peloidom s vychýrenými účinkami najmä na pohybový aparát a preukázateľným efektom i pri niektorých neurologických ochoreniach. Ohromujúca je i plocha, na ktorej sa Balnea Health Spa rozprestiera – o tom, že v Piešťanoch sa „netrochári“ by vás 7000 m2 presvedčiť malo. Lákadlom je i priame prepojenie balneologického komplexu s hotelom Esplanade. Nesmieme však opomenúť hlavného hrdinu Piešťan – minerály obsiahnuté vo vode a v bahne. Ich liečivá sila je taká intenzívna, že má schopnosť preniknúť až na úroveň svalov a kĺbov.


Rezervujte si jeden z najobľúbenejších pobytových balíčkov - Tradičnú kúpeľnú liečbu s ubytovaním v 4* hoteli Esplanade.

V rámci svojho pobytu v hoteli Esplanade môžete vyskúšať ktorúkoľvek z viac, než 60 liečivých procedúr. Nápomocní vám bude i kúpeľný lekár, ktorý vám pomôže optimálne nastaviť procedúry a ošetrenia s ohľadom na váš aktuálny zdravotný stav a preferencie. Okrem procedúr vás čaká pestrá a chutná kuchyňa, priestranný park kúpeľného ostrova, vonkajšie i vnútorný bazén, sauny, požičovňa bicyklov a moderné fitnesscentrum, ktoré môžete využiť v prípade nepriazne počasia. V rámci augusta ešte môžete stihnúť aj niektoré zo zaujímavých podujatí, ktoré pravidelne spestrujú hosťom pobyt na piešťanskom kúpeľnom ostrove. Piešťany tu síce sú už „nejaký ten piatok“ a vyzerá, že ich sláva tak skoro nezanikne – no prečo by ste mali čakať na lepšiu príležitosť? Najlepšia príležitosť dopriať si extra dávku zdravia je vtedy, keď si ju môžete vychutnať plnými dúškami.

Všetky potrebné informácie a možnosť rezervovať si svoj pobyt nájdete na stránke www.ensahahotels.com/esplanade/sk.


Zdroj foto: Ensana Health Spa Hotels

Komentáre