Technológie

Značka IQOS predstavuje na slovenskom trhu novú bezdymovú alternatívu

"Spoločnosť Philip Morris International (PMI), prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti Philip Morris Slovakia s.r.o., dnes uviedla na trh bezdymové zariadenie spoločnosti KT&G, lil SOLID 2.0, ktoré v Slovenskej republike predstavila značka IQOS. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 8. novembra 2021 11:23
Značka IQOS predstavuje na slovenskom trhu novú bezdymovú alternatívu lil SOLID 2.0 Foto: Philip Morris Slovakia
lil SOLID 2.0 predstavuje novú generáciu zariadení typu „všetko v jednom“, ktoré vďaka technológii rovnomerného nahrievania tabaku neprodukuje žiaden dym, ale iba aerosól. Spoločnosť PMI tak významne rozširuje súčasné portfólio svojich bezdymových výrobkov na slovenskom trhu.

Doporučená maloobchodná cena zariadenia lil SOLID so základným príslušenstvom je 45 eur.

"Našou ambíciou je, aby všetci dospelí fajčiari, ktorí by inak pokračovali vo fajčení klasických cigariet, prešli čo najskôr na lepšie alternatívy a prestali fajčiť v prospech svojho vlastného zdravia, i zdravia svojho okolia," uviedol Petr Šedivec, generálny riaditeľ Philip Morris Slovakia s.r.o.

"Veľmi ma teší, že značka IQOS uvádza na slovenský trh zariadenie lil SOLID 2.0. Okrem súčasných bezdymových produktov v našej ponuke, teda systému nahrievaného tabaku IQOS 3 DUO, tak prinášame ďalšie inovatívne bezdymové riešenie. Verím, že naši dospelí zákazníci ocenia jeho veľmi jednoduchú a praktickú ovládateľnosť a všetky výhody kategórie nahrievaného tabaku, ktoré prináša," dodal Petr Šedivec.


Zdroj foto: Philip Morris International

Dnešné predstavenie lil SOLID značkou IQOS na slovenskom trhu je výsledkom dohody podpísanej medzi PMI a KT&G v januári 2020. Spoločnosti PMI okrem iného táto dohoda umožňuje exkluzívne distribuovať bezdymové produkty KT&G mimo Južnú Kóreu a neobmedzuje ju v distribúcii vlastných riešení alebo výrobkov tretích strán.

Produkty lil SOLID spĺňajú vysoké vedecké štandardy spoločnosti PMI týkajúce sa dokazovania absencie spaľovania a významného zníženia produkcie škodlivých chemických látok v porovnaní s klasickými cigaretami.


Zdroj foto: Philip Morris International

Uvedenie týchto výrobkov na slovenský trh nadväzuje na ďalšie míľniky na ceste PMI k dosiahnutiu sveta bez cigaretového dymu. Philip Morris International odhaduje, že k 30. septembru 2021 bolo na celom svete 20,4 miliónov dospelých užívateľov systému IQOS, z nich 73%, čo predstavuje približne 14,9 miliónov dospelých fajčiarov, úplne prešlo na IQOS a prestalo fajčiť cigarety.



UPOZORNENIE: Upozorňujeme čitateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Komentáre