Štýl

Vyjdite a zostaňte vonku

"Fjällräven a Specialized predstavujú ďalšie novinky z jedinečnej kolekcie na jazdu na bicykli a bikepacking."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 16. mája 2023 16:20
Fjällräven a Specialized predstavujú ďalšie novinky z jedinečnej kolekcie Foto: Fjällräven
Švédsky výrobca outdoorového oblečenia a vybavenia Fjällräven a kalifornská značka bicyklov Specialized spojili svoje sily a vytvorili jedinečnú kolekciu pre výlety na bicykli a bikepacking. Kolekciu rozširujú o niekoľko noviniek, špeciálne určených pre život na bicykli v prírode.



Bikepacking v sebe spája dve aktivity - jazdu na bicykli a outdoorový štýl cestovania. Ide o ľahké a rýchle riešenie, ako objavovať prírodu na plno. Stačí len zbaliť pár vecí, nasadnúť na bicykel a vyraziť. Je úplne jedno, či sa vydáte na víkendový výlet kúsok za mestom alebo vyrazíte preskúmať krásy prírody do odľahlých oblastí mimo civilizácie. Dobrodružstvo na vás môže čakať kdekoľvek.



Aby ste si bikepacking užili naplno, potrebujete so sebou mať správnu výbavu do každého počasia. Keď vyrážate na výlet na bicykli, určite riešite problém s nedostatkom úložného priestoru, aby ste mali so sebou všetko potrebné pre každú situáciu, ktorá môže na cestách nastať. Preto je dôležité, aby vaša výbava bola ľahká, skladná, odolná a predovšetkým praktická. A presne také sú kúsky z novej kolekcie od Fjällräven a Specialized.


S/F Sleep Poncho
S obdobím chladných večerov, nocí a rán, prichádza ten správny čas na Sleep Poncho, ktoré vás udrží v teple a pohodlí. Sleep Poncho je v podstate ľahkou prešívanou dekou na spanie, ktorú využijete aj ako izolačné pončo, takže so sebou nemusíte nosiť bundu navyše. Pončo má sťahovací golier a vpredu hrejivé klokanie vrecko na ruky. Ak by ste si chceli vytvoriť útulný spací vak pre dve osoby, zipsom dokážete spojiť dve pončá dohromady.
Odporúčaná maloobchodná cena: 249,99 eur


S/F Rain Poncho
Nepremokavé unisex pončo ponúka výkon aj pohodlie. Disponuje upravenou kapucňou na nosenie s helmou, podlepené švy a reflexné detaily na rukávoch a chrbte. Dlhší zadný diel spríjemňuje sedenie na bicykli a predĺžené manžety chránia vrchnú časť rúk. Vnútorný pás v oblasti hrudníka zaručí, aby vám pončo nevialo a nezachytávalo vietor, keď ste pri jazde na bicykli naklonení dopredu.
Odporúčaná maloobchodná cena: 369,99 eur


S/F Sun Shirt
Táto ľahká, univerzálna a priedušná košeľa je skvelá pre teplé dni na bicykli. Golier košele vás skvele ochráni pred slnkom a úložné vrecko na zips v oblasti bedier odnesie všetky drobné nevyhnutnosti. Materiál košele je mimoriadne priedušný a zároveň chráni kožu pred slnkom. Košeľa má klasický strih s mierne posunutým vsadením rukávov a tvarovanými lakťami. Dostupná v dámskom aj pánskom prevedení.
Odporúčaná maloobchodná cena: 149,99 eur


S/F Gear Vest
Univerzálna vesta s niekoľkými vreckami a spevnenou vetru vzdornou prednou časťou. Zadné vrecká, ktoré je možné rozšíriť, ponúkajú ďalší úložný priestor. Sú ľahko prístupné, čo na bicykli určite oceníte. Vesta je z ľahkého a zároveň odolného materiálu, má krátky strih, ktorý neobmedzuje pohyb pri jazde, a nastaviteľný pás. Vestu je možné zbaliť do náprsného vrecka. Dostupná v dámskom aj pánskom prevedení.
Odporúčaná maloobchodná cena: 199,99 eur


S/F Cotton Striped T-shirt
Pohodlné pruhované tričko s okrúhlym výstrihom zo 100% organickej bavlny. Regular strih s mierne dlhšími rukávmi pre väčšiu ochranu pred slnkom a vreckom na zips na drobné nevyhnutnosti. Dostupné v dámskom aj pánskom prevedení.
Odporúčaná maloobchodná cena: 69,99 eur


S/F Cotton Pocket T-shirt
Pohodlné tričko s okrúhlym výstrihom vyrobené zo 100% organickej bavlny. Tričko má regular strih s mierne dlhšími rukávmi pre väčšiu ochranu pred slnkom a vrecko na zips na drobné nevyhnutnosti. V dámskom prevedení má tričko reflexnú potlač na prednej strane, zatiaľ čo v pánskom prevedení je reflexná potlač na zadnej strane a vpredu sa nachádza náprsné vrecko.
Odporúčaná maloobchodná cena: 64,99 eur


S/F Cotton Caliswe LS
Tričko s dlhým rukávom zo 100% organickej bavlny s hravým motívom prírody a bicykla. Tričko má okrúhly výstrih a vrecko na zips pre vaše drobné nevyhnutnosti. Dostupné v dámskom aj pánskom prevedení.
Odporúčaná maloobchodná cena: 89,99 eur


S/F Expandable Hip Pack
Univerzálny, funkčný kúsok pre všetkých, ktorí túžia po kompaktnej cyklistickej ľadvinke a zároveň občas potrebujú viac úložného priestoru. Expandable Hip Pack ponúka oboje – túto 4,5-litrovú ľadvinku ľahko zväčšíte na 11,5-litrový batoh vždy, keď potrebujete viac úložného priestoru.
Odporúčaná maloobchodná cena: 119,99 eur


S/F Handlebar Rolltop
Ľahký, odolný a nepremokavý rolovací batoh, ktorý pasuje na S/F Handlebar Rack. Má objem 13 litrov, ale zmestí sa do neho oveľa viac. Detaily z hypalónu na prednej strane je možné využiť ako ďalšie úchyty. Vertikálne sťahovacie popruhy udržujú batoh na mieste. Funkcia horného otvárania je navrhnutá špeciálne pre cyklistov, aby bol obsah ľahko prístupný priamo z bicykla. Handlebar Rolltop môžete využiť aj ako tašku cez rameno alebo crossbody.
Odporúčaná maloobchodná cena: 119,99 eur

Výrobky sú dostupné v kamenných predajniach Fjällräven Shop a na www.fjallraven-slovensko.sk

Komentáre