Štýl

TAKÁTO JE PRAVDA: Muži sa o seba starajú šesťkrát viac ako ženy

"Stalo sa vám už niekedy, že ste sa niekam chystali a v konečnom dôsledku to trvalo dlhšie vášmu partnerovi, než vám? Nečudujte sa. "

Diana Vaculová, 12. decembra 2014 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP


V sprche je zavretý pol hodinu, na svoj účes nedá dopustiť a celkový look musí byť ako od stylistu. Áno, reč je možno aj o vašom partnerovi. Denník Daily Mail zistil, že muži v priemere počas svojho života venujú až štyri roky skrášľovaním sa. Zaujímavé je na tom to, že je to o rok viac, ako ženy.

Čo im trvá najviac?


Muži „zabijú“ najviac času v kúpeľni. Na tom by nebolo nič zlé, zaujímavé však je, že tam sú v priemere o sedem mesiacov viac, ako my ženy.

A čo taká posilňovňa? Možno si to ani neuvedomia, no medzi náčiniami strávia v priemere pätnásť mesiacov, kým my ženy, približne dva.
Muži trávia v posilňovni viac času ako ženy. Ilustračné foto zachytáva slovenských volejbalistov počas tréningu. Foto: TASR – Milan Kapusta

Tvrdil vám už vás partner niekedy, že mu trvá neskutočne dlho holenie? Nebol tak ďaleko od pravdy. Holením strávia chlapi totiž o 4,5 mesiaca viac, než dámy.

V čom kraľujú ženy?


Ženy si potrpia podľa prieskumu Daily Mail oveľa viac na vlasy a ich styling, ako muži. Trvá im to o 5,5 mesiaca viac, ako mužom. Takisto viac lipnú na depilácií, ktorou v priemere za život strávime až tri mesiace, kým muži iba mesiac.

No a čo naše nechty? Napriek tomu, že máte možno pocit, že sa o svoje nechty staráte dostatočne, veď aj vaša nechtárka vie o tom svoje, venujete tomu len približne o tri či štyri dni viac, než muži.

Skladovanie


Aj váš partner má plnú skriňu vecí, ktoré nepotrebuje či nenosí, no je mu ich ľúto vyhodiť? Nečudujte sa, prieskumy ukázali, že viac ako sedemdesiat percent mužov má výčitky svedomia, respektíve im je ľúto, keď sa majú zbaviť nenosených vecí alebo obuvi, kým zo žien to ľutuje približne len jedna tretina.

Dôvod môže byť aj ten, že sme pod určitým tlakom okolia, a preto nakupujeme stále nové veci a starých sa tým pádom zbavujeme ľahšie.
Ženy vraj nakupujú viac ako muži. Ilustračné foto. Foto: TASR – Henrich Mišovič


ODPORÚČAME AJ:
Prehľadajte chladničku: Tieto potraviny pomôžu vašim vlasom
Neviete, čo kúpiť vášmu partnerovi pod stromček? Tu je päť tipov
Päť dôvodov, prečo investovať do kvalitných topánok
Päť trikov, vďaka ktorým budete krajšie
Móda 80. rokov: Vracia sa alebo nikdy nezmizla?

Komentáre