Štýl

Už dnes vieme, čo bude fičať v roku 2015

"Napriek tomu, že počasie vonku má od jari či leta ešte skutočne ďaleko, módny priemysel nikdy nespí. Aj tento raz prišiel s trendmi, ktoré budú v letnej sezóne in. Čo na ne hovoríte vy?"

Diana Vaculová, 15. decembra 2014 14:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Väčšina z nás nakupuje na poslednú chvíľu vianočné darčeky, teší sa na ukončenie roka, púšťa si All I want for Christmas is you, oblieka si hrubé ponožky a usádza sa k televízií. Len módny návrhári vymýšľajú, tvoria, prichádzajú s inovatívnymi nápadmi. Predbiehajú čas a pripravujú trendy na jar a leto. My sme trochu pátrali a zistili sme, čo bude in.

Blúzky sú základ


Móda jari a leta prináša kombináciu retra s modernými prvkami. Čo iné môže byť teda základom, než blúzky? Tie jednoducho musíte mať! No a ktoré sú šík? Rôzne strihy, rôzne farby, rôzne vzory. Noste to, čo vám pristane, no nebojte sa aj trošku zaexperimentovať.
New Yorker Foto: New Yorker


Košeľové šaty fičia


Blúzky a košele sú základom letnej sezóny a trochu z nich sa prenesie i do šiat. Košeľové šaty, najlepšie ak sú aj rifľové, dokážu perfektne vytvarovať vašu postavu a dodať vám seriózny, no šmrncový look. Takže už aspoň viete, čo musíte mať v lete v šatníku!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Sukne do A – staronový hit


Áčkové sukne síce nie sú žiadnou novinkou, no ich prevedenie môže mať rôzne formy. Tento rok budú modernejšie hlavne tie dlhšie, ideálne po kolená. Ak zoženiete také, ktoré sú zo semišu a majú napríklad hnedý odtieň, tak ste to vyhrali na plnej čiare. Na druhej strane, ak chcete svoj outfit trochu oživiť môžete siahnuť aj po bláznivejších áčkových sukniach, ktoré trochu pripomínajú Dolly sukne.
Reserved Foto: Reserved


Obujte sa do mokasín


Pretože sú elegantné, pretože sú sexi, pretože sú hitom jari a leta! Vsaďte na kožené a môžete si byť isté, že vám vaše nohy poďakujú. Budú sa totiž cítiť maximálne pohodlne a okrem toho budú trendy. Ešte váhate?
H&M Foto: H&M


Retrokabelky


Retro - bláznivé kabelky ale aj retro - zaujímavé kabelky, presne také vám nesmú chýbať. Rozdelili sme ich do týchto dvoch kategórií, pretože každej dáme sa páči niečo iné, no zároveň by ste mali vlastniť aspoň jednu z nich. Retro - zaujímavé kabelky, to sú také, ktoré majú neobvyklé, elegantné prevedenie, ktoré sa hodí takmer ku všetkému. Retro - bláznivé kabelky, tie sú skôr pre slečny, ktoré chcú na seba upútať pozornosť za každú cenu a mierne hraničia s gýčom, no zároveň ak och správne skombinujete môžete si vyčarovať trendy look. Ktorú si zvolíte vy?
F&F Foto: F&F


ODPORÚČAME AJ:
TAKÁTO JE PRAVDA: Muži sa o seba starajú šesťkrát viac ako ženy
Prehľadajte chladničku: Tieto potraviny pomôžu vašim vlasom
Neviete, čo kúpiť vášmu partnerovi pod stromček? Tu je päť tipov
Päť dôvodov, prečo investovať do kvalitných topánok
Päť trikov, vďaka ktorým budete krajšie

Komentáre