Štýl

Oslávte sviatky s tým pravým veľkolepým mejkapom

"Prvou vecou, čo si totiž vaši priatelia, ktorí vás celé veky nevideli, všimnú je totiž váš mejkap."

Eva Frantová, 30. decembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič
Pod vianočným stromčekom nie je dôležité len množstvo darčekov či svetielok, ale v neposlednom rade i váš sviatočný outfit. Tým však nemyslíme len šaty či tie správne topánky. Prvou vecou, čo si totiž vaši priatelia, ktorí vás celé veky nevideli, všimnú je totiž váš mejkap.

Dôležitý je hlavne základ


Prvou a najdôležitejšou vecou pre vytvorenie toho správneho mejkapu je dokonalý podklad. Nemusíte si vybrať ten najdrahší v obchode, stačí ak si ho správne nanesiete, bude korešpondovať s vašou pleťou a zakryje všetky vaše nedostatky.



Nevýrazné, no predsa krásne oči


Vianoce sú známe tým, že je vo svete líčenia naozaj dovolené všetko. Ak si myslíte, že výrazné pery a jemné oči nie sú vhodné na každodenné nosenie, potom je práve táto kombinácia tou najvhodnejšou na Vianoce. Aplikujte na oči len jemný tieň v snehovej farbe, ktorý oživte zlatou smerom k vonkajšej oblasti vášho oka. Zabudnúť netreba ani na umelé mihalnice. Pri ich výbere však treba dbať na to, aby nepôsobili umelo či nútene.

Červený rúž je základom elegancie


Aby váš mejkap naozaj bol dokonalý, poslednou dôležitou súčasťou je ten správny rúž. Pri jeho voľbe sa riaďte hlavne vašim vnútorným pocitom. Podstatné je, aby bol červený, pretože práve táto farba vládne týmto neobyčajným a najradostnejším sviatkom v roku.

ODPORÚČAME AJ:
Pravá vianočná kombinácia rúžu a laku na nechty? Vieme, ako na to
Obuv s označením módna nie je na každodenné nosenie, upozorňuje SOI
Mastné vlasy a žiadny čas na umytie? Detský púder vás zachráni
Štyri spôsoby, ako sa v zime obliecť do kvetov

Komentáre