Štýl

Obrovské a zvýraznené oči? Stačí naozaj málo

"Snom každej nás je mať pery ako Angelina Jolie, oči ako Cara Delavigne či vlasy ako Eva Longoria. Nič z toho už viac nemusí byť snom. "

Eva Frantová, 28. októbra 2015 10:00
Angelina Jolie Foto: TASR/AP
Zázrak menom kozmetika nám čím ďalej, tým viac uľahčuje cestu za vysnívaným vzhľadom. Práve preto vám Webmagazín ukáže, ako ľahko môžete zo svojich malých a prehliadnuteľných očí urobiť zázrak.

Korektor je najlepší priateľ každej ženy


Ak na to chcete ísť naozaj postupne, začnite korektorom. Zakryje, čo netreba vidieť, zmenší vaše kruhy pod očami alebo ich úplne zneviditeľní. Navyše opticky zosvetlí okolie vašich očí, čím nechá vyniknúť mihalnice, ktoré okamžite nadobudnú tmavšiu farbu, a tým maximálne upriamia pozornosť na okolie očí.

Špirála je základ


To, čo vaše oči zaručene zväčší je špirála. Nemusíte jej naniesť kilo, stačí ak to urobíte správne a skombinujete ju s tekutou linkou ktorá nebude pôsobiť lacno. Dajte však pozor, nič netreba robiť bez rozmyslu. Aj špirála má svoje pravidlá a preto ju spravidla nanášajte od stredu do strán, pričom sa snažte najvčšie množstvo aplikovať na vonkajšiu časť.

Neviete čo s farbou? Hlavne neprekombinujte


Pri nanášaní očného tieňa platí jednoduché pravidlo. Vždy sa snažte použiť farbu, ktorá kontrastuje s vašimi očami. Ak ste napríklad modrooká, rozhodnite sa pre hnedé ať čierne odtieňe, ktoré vašu belasú farbu ešte viac vytiahnu a vaše oči budú neprehliadnuteľné. Nemusíte sa báť naniesť trošku i pod oči. Ohraničený tvar pripomínajúci mandle sa totiž stále nosí.

ODPORÚČAME AJ:


Baby hair prichádzajú do módy: Čo na ne hovoríte vy?
Koniec októbra sa blíži: Máte už tie správne halloweenske nechty?
Ako oživiť kabát z minulej sezóny? Jednoducho
Prší, prší len sa leje? Noste trendy dáždnik

Komentáre