Štýl

Päť rád, ako byť sexi a šik na prvom rande

"Väčšina mužov preferuje jednoduchosť pred extravaganciou, a tým by ste sa mali minimálne na vašom prvom stretnutí riadiť. Tu je päť tipov, ako zapôsobiť čo najviac!"

Diana Vaculová, 2. mája 2014 14:00
New Yorker Foto: New Yorker


Prvý dojem môžete urobiť len raz. Dvakrát si preto rozmyslite, ako sa na vaše rande oblečiete a nastajlujete. Mali by ste jednoznačne vsadiť na prirodzenosť, vďaka ktorej sa váš vyvolený bude sústrediť aj na niečo iné než len na váš outfit či postavu. Veď žiadna žena predsa nechce zaujať iba so svojím vzhľadom. S nami sa však nemusíte báť, inšpirujte sa a určite zabodujete!

Pohodlne a trendy


Základom všetkého je cítiť sa pohodlne. Určite uznáte, že nie je nič horšie, ako sa pri večeri zamýšľať nad tým, že tie šaty vás tlačia alebo že z toho obtiahnutého trička prevísa aj niečo, čo by nemuselo. Určite teda siahnite po takom oblečení, ktoré bude vašej postave lichotiť. Skvelou voľbou je napríklad rafinovaná farebná blúzka doplnená blazerom.
Reserved Foto: Reserved

Účes


Až 74 percent mužov si myslí, že dlhé, upravené a zdravé vlasy sú in. Ak takými disponujete, nechajte si ich jednoducho rozpustené. Ak však patríte medzi dámy s krátkymi vlasmi, nezúfajte. Stačí, ak ich oživíte suchým šampónom, vďaka čomu získajú vábivú vôňu a šmrnc.

Doplnky


Šperky o vás často napovedia viac, než by ste si mysleli. Raďte sa preto radšej heslom, že menej je niekedy viac. Siahnite maximálne po dvoch, dostatočne vzdialených od seba – napríklad náramku a náušniciach či náhrdelníku a prsteňu.
Parfois Foto: Parfois

Zvodná vďaka opätkom


Ak sa chcete cítiť ako kráľovná, zvoľte na vašu prvú schôdzku opätky. Nielen, že budú vaše nohy vďaka nim vyzerať fantasticky, ale budete pôsobiť vyrovnane a sebaisto. Určite sa však vyhnite platformám, tie by romantický look pokazili a mali by opačný efekt.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Líčenie


Na mejkape veľa žien pohorí. Mali by ste vždy myslieť na to, že to, čo sa hodí na diskotéku či večierok, určite nepatrí na prvé rande. Siahnite preto radšej po nude líčení, ktoré iba zvýrazní vaše dokonalé črty. Ideálnou voľbou je ružový lesk, ktorý podtrhne prirodzenú farbu pier.

A na záver, nezabúdajte, že najdôležitejšie je, aby sa ste sa páčili samy sebe. Najviac sexi sú predsa ženy, ktoré majú zdravé sebavedomie.

Komentáre